header4
header7
header5
header8
header1
header10
header3
header11
<< >>

Alina

Salut, ma numesc Alina Dragos si sunt o morosanca apriga, adoptata de Cluj. Am o experienta de peste 10 ani in presa, marketing, advertising, PR, digital si organizare de evenimente. In ultimii 5 ani am fost PR-ul companiei Farmec. Intre timp, impreuna cu Oana si Razvan, am creat Hoha. Impreuna cu Razvan, care se va ocupa de partea de creatie si copywriting pentru proiectul „Hoha”, scriu din 2009 pe tvdece.ro, unul dintre cele mai vizibile si citite bloguri din Cluj-Napoca si din tara. De-a lungul timpului, am organizat evenimente care s-au evidentiat prin originalitate: Cluj Brands Tour, eveniment in cadrul caruia brandurile clujene se intalnesc cu bloggerii in offline, Din ON in OFF, serie de conferinte si workshop-uri despre online, social media, presa, blogging, Bloggeri la schimb, eveniment in cadrul caruia echipe de bloggeri au facut schimb de orase si au aflat cum e munca intr-o fabrica. Voi avea grija sa ai nunta pe care nu a mai avut-o nimeni!

Razvan

Buna, ma numesc Razvan Dragos, si am o experienta de 9 ani in publicitate, creatie, copywriting. In cei 6 ani de agentie, am lucrat pe conturi mari, cum ar fi: Polus Center Cluj, Banca Transilvania, Skoda Romania, Clujana, Mechel, Gold Plaza Baia Mare, Maritimo Center Constanta. Acum sunt freelancer copywriter si ma ocup de partea de strategie si social media management pentru mai multi clienti. Ma voi ocupa de tot ce tine de texte pentru acest proiect si le voi ajuta pe fete la partea de creatie, astfel incat sa livram evenimente unice.

Oana

Mă numesc Oana Olaru-Zainescu si sunt designer – freelancer. Din liceu stiam ca vreau sa fac asta. Am inceput devreme cu multa pasiune si deja am o experienta de 16 ani in publicitate, lucrand la 4 dintre cele mai mari agentii din Cluj-Napoca. Am colaboarat si colaborez cu multe companii mari, cum ar fi: Romanian International Bank, Macon, Farmec, Banca Transilvania, Elit Cugir, Electrogrup, Rigips, Rombat si multi altii. O parte a portofoliului meu se poate vedea aici. De 3 ani, sunt si cel mai bun designer de pe zaineasca.ro, coltul de internet unde imi vars ideile. In momentul in care vei incepe colaborarea cu Hoha, vei deveni clientul meu principal. Ma voi ocupa de partea grafica a nuntii tale, iti voi face un logo, invitatii, meniuri si tot ce-ti mai trece prin minte, ca sa uimesti pe toata lumea! Practic, ma voi asigura sa ai o nunta unica din punct de vedere vizual!