Ce stim face

Niciun eveniment nu trebuie sa semene cu altul!

Asta e una dintre valorile noastre: vrem sa-ti oferim ceva unic, la pretul pe care ti-l permiti. Pentru ca exista perceptia ca un wedding planner e automat scump. Ei bine, noi nu facem wedding planning, ci suntem o agentie de nunti care va cauta solutiile cele mai bune si pe care ti le permiti.

Cereri in casatorie

Da, te vom ajuta si la asta! De ce sa o ceri la Paris sau Venetia, ca toata lumea? Hai sa nu mai fim cliseisti! Vii la noi, completezi un brief in care ne dai informatii despre ea,  noi venim cu un concept creativ si ne ocupam de gasirea locului perfect, de identificarea si alegerea furnizorilor, astfel incat sa aveti o amintire pe viata.

cereri_in_casatorie_24918600

Petrecerile burlacitelor/burlacilor

Cam toate arata la fel: se iese in oras si se bea pana la uitare. Nimic memorabil. De ce sa nu fiti diferiti? Dragi prieteni ai mirilor, deoarece cu voi avem treaba aici, nu mai bine apelati la noi, completati un brief in care ne dati informatii despre ea/el, venim cu un concept pe care va ajutam sa-l implementati?

Addio-al-nubilato-660x350

Nunta

Pentru ca e unul dintre cele mai importante momente din viata voastra, trebuie sa fie unic! Nimeni nu isi doreste o nunta la indigo. Si cam toate nuntile arata la fel. Ei, daca va doriti ceva diferit, va putem ajuta!

Veti completa un brief, din care vom afla cat mai multe informatii despre voi. Va vom propune concepte creative, pe baza brief-ului, si il vom alege impreuna pe cel care se potriveste cel mai bine cu personalitatile voastre. Vom implementa conceptul creativ: vom identifica si recomanda furnizori, vom pastra legatura cu ei, vom organiza intalniri si vom oferi consultanta, ne vom ocupa de decorul salii, in functie de conceptul creativ, de tort, va vom propune marturii, in functie de conceptul creativ, va vom oferi consultanta pentru rochia de mireasa/costumul de mire, consultanta culinara, entertainment, in functie de conceptul creativ, chiar si consultanta pentru luna de miere.

Apoi, va putem oferi branding de nunta: logo de nunta, site de nunta, va putem comunica nunta in social media, daca doriti, wedding copywriting (slogan de nunta, in functie de conceptul creativ, texte personalizate pentru invitatii, meniu, plic etc.), design personalizat pentru invitatii, meniuri, numere la masa, table sitting/lista de invitati si tot ce v-ar mai putea trece prin minte.

Iar daca va doriti ca totul sa mearga struna in marea zi, venim sa va coordonam nunta!

52828004_2338313889730317_5571997133369769984_n

Botez

Nu vreti voi  sa va bucurati de copil si sa ne lasati pe noi sa va organizam botezul? Veti completa un brief, pe baza caruia vom veni cu ideea potrivita pentru un botez unic! Apoi, ne vom ocupa de implementarea conceptului creativ: vom identifica si recomanda furnizori, vom pastra legatura cu ei, vom organiza intalniri si vom oferi consultanta, ne vom ocupa de decorul salii, in functie de conceptul creativ, vom face propuneri de cadouri, in functie de conceptul creativ, consultanta culinara, entertainment.

Apoi, va putem oferi branding de botez: design logo, site, invitatii, meniuri, numere masa, table sitting/lista de invitati, copywriting (texte personalizate pentru invitatii, meniuri etc.) si tot ce v-ati mai dori pentru un eveniment memorabil.

e14eecbab8f0d4e53a3da094d1f0dbf6

Petreceri aniversare

Te-ai gandit vreodata ca ziua ta ar putea insemna mai mult decat iesit in oras si facut cinste prietenilor? Daca nu, e timpul sa te gandesti! Daca da, hai sa-ti organizam o zi de nastere unica! Vei completa un brief, noi vom veni cu idei pe baza lui, o vom alege impreuna pe cea mai buna si o vom implementa: identificarea locului perfect, identificare si recomandare furnizori, pastrarea legaturii cu ei, intalniri si consultanta, decoruri, design, entertainment.

bobabirthday-04

Evenimente corporate

Si pe aceasta piata mai este loc de creativitate. Suntem convinsi ca v-o putem oferi! Pe baza unui brief, vom veni cu ideile potrivite pentru brand-ul vostru si le vom implementa: vom identifica locul ideal, vom identifica si recomanda furnizori, vom pastra legatura cu ei, vom organiza intalniri si vom oferi consultanta, ne vom ocupa de decoruri, branding-ul evenimentului (design, copywriting pentru logo-ul evenimentului, site, slogan, invitatii, meniuri, table sitting/lista de invitati etc.), entertainment, giveaway gifts si orice altceva e necesar pentru ca evenimentul companiei voastre sa nu semene cu al concurentei!

Corporate-New-Year-Party

Leave a Reply