Cum arata un stand HOHA

Rares e un om special. Rares spune ca e fotograf. Dar e mai mult de atat. Rares capteaza sensibilitate si emotie si le transpune in fotografii. Rares e carismatic, profesionist si foarte “de omenie”, cum se spune pe la noi. In plus, munca lui e foarte pe stilul nostru. Rares e HOHA.

Cand ne-a lansat provocarea sa-i amenajam un stand, stiam ca trebuie sa venim cu ceva care sa transmita brandul Rares Ion Photography. Dupa ce a completat brieful, ne-am pus pe brainstorming. Asa s-a nascut conceptul cu care Rares este prezent in acest weekend la Cluj-Napoca’s Wedding Days, de la Grand Hotel Italia. Simplu, elegant si extrem de… Rares: VEDERI DIN VIATA. Ne-am respectat principiul de a livra idei care se muleaza pe personalitatea oamenilor. Idei inedite. Idei HOHA.

Conceptul il caracterizeaza 100%, pentru ca Rares creeaza amintiri care ti se intiparesc in suflet. Rares surprinde vederi din viata.

Odata stabilit conceptul creativ, ne-am apucat de treaba si am pus pe foaie elementele de decor care sa sustina cel mai bine vizual aceasta idee.

Recuzita:

– masa

– scaune din fier forjat, cu un aspect vintage

– napron de masa, pentru care am ales impreuna cu Rares cele mai frumoase fotografii din portofoliul sau

– valiza

– elemente de decor plasate in interiorul valizei (aici ne-am inchipuit cum ar fi aratat valiza unui forograf din trecut): material anghin, aparate foto si focalizatoare vintage, fotografii din portofoliul lui Rares

– coltul de culoare: flori proaspete, naturale, care sa balanseze vizual intregul decor

– litere din carton care transmit in mod direct mesajul

– stand de vederi: fiecare poza a fost transformata intr-o vedere gata de trimis, cu un mesaj simplu: “De cand nu ai mai trimis o vedere? Te provoc sa surprinzi pe cineva!”

– mere rosii, de care am agatat cartile de vizita ale lui Rares

Ne-am dorit ca spatiul sa fie cald, primitor si sa va faca placere sa va opriti si sa discutati cu Rares despre cum puteti si voi sa creati VEDERI DIN VIATA.

Ne vedem, asadar, in weekend, da ? :)

1

7

6

2

3

4

5