HOHA iti pregateste cina de Dragobete!

Ce??? Cine?

Da, ati citit bine! Nu va trimitem la restaurant, la o cina romantica, asta face toata lumea. Nici nu va promitem o noapte nebunatica la un hotel. Facem ceva HOHA: venim la voi acasa si va pregatim cina de Dragobete! Alaturi de prietenii nosti de la Cantinna, care ne ajuta cu o cina romaneasca reinventata, de te lingi pe degete, Liliac care, prin vinurile lor divine, vor fi responsabili de buna dispozitie si Lumanaresele, cu ajutorul carora vom crea o atmosfera deosebita, iti promitem o experienta memorabila! In rest, decorul Il aducem din recuzita proprie. Asta include palinca si visinata de Maramures, pentru curaj la inceput de masa :)

Cand?

Incepand din acest moment, pana joi, 20 februarie (inclusiv), asteptam pe contact@hoha.ro cel mai HOHA motiv pentru care vrei sa venim la tine acasa si sa iti surprindem jumatatea. Pe 24 februarie, de Dragobete, venim cu tot ce e nevoie, insa ar fi indicat sa aveti o masa pe care sa ne desfasuram. Si sa fiti din Cluj, hai, treaca de la noi, chiar si Floresti :)

Cum?

Ai cel mai HOHA motiv? Perfect, inseamna ca ai castigat! Complotam impreuna la ce ora sa venim la tine, tu stai pe canapea si bei un vin sau o bere, iar noi ne ocupam de tot!

Aceasta campanie nu se adreseaza doar domnilor. Asteptam mail-uri HOHA si de la doamne sau domnisoare!

Gata cu vorba, hai, puneti-ne la treaba!

afis_hoha_dragobete