best friends

Nu-ti lasa prietena cea mai buna sa iti fure nunta!

Azi atingem un subiect sensibil.

Indiferent ca v-ati visat mirese de mici sau v-ati imprietenit pe parcursul vieții, prietena cea mai buna va fi alaturi de tine in tot ce inseamna unul dintre cele mai frumoase momente ale vietii tale: nunta. Pana la urma, asa e frumos si normal sa fie.

Pana unde merg insa implicarea si sfaturile ei trebuie sa decizi tu. Nunta e un eveniment de cuplu, nu un trio fericit. Cel putin nu in Romania :)

Din prea multa iubire si dorinta de a te ajuta, s-ar putea sa ajungi in situatia in care nunta ta sa semene mai mult cu ce isi doreste ea. Iar daca nu e casatorita, e si mai grav: va incerca sa transforme nunta ta in nunta pe care o viseaza. Si se va transforma in nunta ei.

Ascult-o, fa-o sa se simta implicata si importanta, dar nu o lasa sub nicio forma sa ia deciziile importante pentru tine. Nu conteaza ce flori ii plac ei, conteaza ce iti place tie, nu conteaza ce bauturi prefera, conteaza ce isi doreste viitorul tau sot, nu conteaza care sunt pretentiile ei, conteaza DOAR ce va doriti voi! Ea vrea candy bar la nunta si tu nu? Perfect, nu vei avea candy bar! Atat de simplu. Nu zice nimeni sa nu vina cu idei si sugestii, atata timp cat nu vrea sa si le impuna, in detrimentul preferintelor tale.

Invata sa spui NU pentru a spune linistita DA in ziua cea mare!

Doar un mic sfat de la niste wedding planneri 😉