Nunta in 2014: cocktail show

Pe Mihai l-am cunoscut anul trecut, printr-o recomandare, asa cum se gasesc, de obicei, oameni buni. Dupa cateva intalniri, mi-am dat seama ca pentru zona Maramures si în special Baia Mare, o sa devina omul nostru de baza. E destept, haios, muncitor, realist in ceea ce priveste devizul unui eveniment si corect. E un morosan pentru care garantam ca face cele mai bune cocktail-uri din zona!

Nu e usor sa tii in frau un eveniment la care tu esti, cateodata, principala atractie, dar Mihai e carismatic si extrem de indemanatic. Mihai nu face doar cocktail-uri banale. Mihai face si “cocktail-ul soacrei” sau “shot-ul miresei”. Nu-i exclus sa va propunem si niste cocktail-uri drese cu palinca, doar e specific locului. Mihai mai face si super show. Mihai se joaca cu focul. La propriu. Mihai scoate foc pe gura ca un dragon al bunei dispozitii. Mihai e HOHA si ne place de el!

Daca il vreti la nunta voastra, la botez, la aniversari, majorate sau alte sindrofii, butonul de contact va asteapta. Intre timp, insa, Mihai va asteapta sa il vizitati la standul special creat de noi pentru el la Gold Expo Wedding, in incinta Gold Plaza Baia Mare, in perioada 17-19 ianuarie. Speram sa va placa standul pe care l-am gandit pentru el, pentru ca de Mihai sigur o sa va placa! 😉

colaj_mihai