Concept HOHA: Asian Fusion Wedding

Pe Marcela am cunoscut-o cu doi ani înainte de nunta ei, deci am avut timp suficient să ne cunoaștem și să ne și împrietenim. Rar când o mireasă reușește să egaleze (și pe alocuri să întreacă) buna noastră dispoziție, dar Marcela a fost cu adevărat o mireasă HOHA (xoxo, girl!), pe care o iubim tocmai pentru că am fost în același film împreună: Asian Fusion Wedding. 🙂

colaj

Apoi, l-am cunoscut și pe Stephan, iar în timp ce ne ocupam de organizarea nunții a apărut și micuța Alma, fetița lor. Tot ce mai lipsea era o petrecere grozavă, care să înglobeze pasiunea lor pentru călătorii și iubirea pentru Asia, alături de neaoasa palincă românească. 🙂 Așa s-a născut o nuntă colorată, vibrantă, relaxată, o nuntă unde, vă spunem cu mână pe tastatură, s-a dansat. Pe ring, pe iarbă, pe… bar. 🙂 Fără poze, va trebui să ne credeți pe cuvânt, unele momente merită păstrate doar în suflete.

Pentru că totul începe de la invitațiile de nuntă și continuă cu meniurile, lista de invitați și alte materiale, am ales un stil natural, boho, cu influențe asiatice pe alocuri, elementul central fiind dreamcatcherele.

tipar

Pentru că mireasa și-a dorit să adopte traditia portugheză de a ajunge la sală cu un măgăruș “îmbrăcat” cu flori, l-am avut, spre deliciul tuturor celor care l-au mângâiat și pozat. 🙂

magarus1

Ca centerpiece pentru mesele invitaților am ales niște vaze aurii, cu flori colorate și, evident, dreamcatchere.

centerpiece

centerpiece1

Pentru că nunta a avut loc într-un decor natural superb, care nu are nevoie de artificii suplimentare, am vrut doar să îl potențăm. 🙂

decor

decor1

Prezidiul l-am făcut de această dată în semicerc, tocmai pentru că nu ne-am dorit o nuntă clasică și formală.

prezidiu

Pentru că a fost o nuntă româno-germană, am creat chiar lângă prezidiu o zonă specială unde invitații străini au putut să lase cadourile pentru miri. Am profitat de această zonă invitându-i pe cei prezenți să lase un gând bun pe canvasul care a rămas ulterior o amintire specială, dintr-o zi unică.

Nunta e un moment personal și unic și am vrut să arătăm invitaților poze cu mirii, din copilărie până la momentul “X” (“X” fiind nunta :P), plasate strategic în diverse locuri, gata să fie descoperite.

autograph_corner

La zona de chill, pentru că suntem totuși într-o poveste asian fusion, invitații au putut fuma narghilele, în momentele în care au simțit nevoia să ia câteva minute pauză de la dans, admirând priveliștea.

narghilea

decor2

Pentru poza de instagram perfectă, invitații au avut la dispozițe și un colt cu vată pe băț. 😉

vatapebat

Bineînțeles, aceasta nu a fost singura surpriză pe care au avut-o cei prezenți, candy barul și fructele au fost numai bune de savurat.

candybar

candybar4

candybar3

candybar1

Și dacă tot am povestit de dulcegării, trebuie neapărat să vă arătăm și naked cake-ul cu fructe pe care l-au avut mirii.

tort

Vă spuneam la începutul acestui post că s-a dansat pe bar, acum să vă spunem și de ce: cei de la TDA au făcut o atmosferă incredibil de mișto, a fost exact vibe-ul de care avea nevoie această nuntă!

tda

Suntem curioase ce au surprins invitații din nuntă, pentru că mireasă le-a pregătit o surpriză: câte un apărat foto pe fiecare masă! 🙂 Evident toate “provocările” nunții au fost însoțite de cartonașe bilingve, create special pentru oaspeți.

camera_foto

La partea de mărturii am avut ajutor! Dacă mama miresei ne-a împrumutat decorul de la chillzone, tatăl miresei a confecționat o scară de lemn pe care am plasat mai multe tipuri de mărturii, care au putut fi revendicate de către invitați pe tot parcursul nunții. Astfel am avut bețișoare aromate, vată pe băț, țuică sau miere, la alegere. 🙂

marturi1

marturii2

A fost o nuntă de poveste? DA! A fost prea cald să ne purtăm sari-urile (portul popular din Sri Lanka)? DA! Am vrea să repetăm nebunia asta frumoasă? DAAA!!!

Marcela, Stephan, Wir lieben dich sehr! <3

Vezi și:  nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrotewatercolor weddingsarbatoarea simturilorlibrary weddingwild escape weddingrockabily wedding, wedfest, boot camp wedding