Concept HOHA: Board Game Wedding

V-am mai spus, nunțile clasice ne fac să ne strâmbăm mai tare decât la întâlnirea cu o lămâie!

Tocmai de aceea, ne super bucurăm când dăm peste oameni faini și deschiși la minte, care au curajul să spună că vor o nuntă HOHA. Bine, Steliana și Cătălin ne-au găsit pe noi, nu invers, dacă e să respectăm adevărul istoric, dar nici nu mai contează, atâta timp cât noi le-am creat o poveste frumoasă – Board Game Wedding – și ei au fost de acord că li se potrivește că o mănușă. De joc. 😉

colaj-steliana

Totul a pornit de la invitația creată de noi, care a transmis invitaților, atât vizual cât și ca și text, că nu vor avea parte de o nuntă obișnuită.

invitatie_nunta

Lista de invitați și meniurile au fost gândite și create tot în spiritul ludic al conceptului. Bulinele rotunde au fost etichetele pe care le-am folosit ulterior pentru mărturiile primite de invitați.

lista_invitati_meniuri_etichete

Center piece-urile de pe mesele invitaților, sau mai pe românește florile pe care le-am ales împreună cu Steliana, au avut un dublu rol. Pe lângă faptul că au colorat sala, fiind în ghiveci, mireasa le-a putut oferi cadou invitaților la final de nuntă. O idee practică și care a bucurat câteva doamne și domnișoare, pentru că nimeni nu se aștepta să plece acasă cu florile de pe masa de la nuntă.

centerpiece

centerpiece1

Ca să fim pe concept, am folosit ca suport pentru flori tablele de la “Monopoly”, “Catan” și “Nu te supăra frate”. În plus, am adăugat niște pioni de joc printre flori și câte un zar. Atenția la micile detalii face diferența!

centerpiece2

Așa a arătat prezidiul.

prezidiu

prezidiu1

Ca la orice nuntă, candy barul a fost unul din punctele de atracție. Hei, nimic rău aici, cui nu îi plac dulciurile, mai ales când arată atât de apetisant?

candy_bar1

candy_bar

Sau dacă nu dulciuri, un shot sănătos la cocktail barul prietenilor de la Cocktail Events.

mihai

Colțul special, unde invitații s-au putut poza sau, de ce nu, chiar juca o partidă de Catan sau Monopoly.

colt_jocuri

games1

games2

games3

Tortul mirilor a fost și el pe concept.

tort

Buchetul miresei a fost unul dintre cele mai simple și elegante. A produs câteva “Awww” din partea domnișoarelor necăsătorite, asta vă putem garanta. 🙂

buchet_mireasa

Și acum, dacă ne urmăriți pe facebook sau pe blog, știți că ne place să “ascundem” cutia de bani exact în văzul tuturor și să o includem în decor. E clar, putem da start jocului “găsește cutia de bani la nunta HOHA! ”

cutie_banipion

Da, e vorba despre zarul care a stat ca element de decor, alături de pionul supradimensionat, în fața prezidiului.

Steliana și Cătălin, noi spunem că ați tras deja cartea cea mare! Mulțumim pentru încredere, ne bucurăm foaaarte mult că am fost alături de voi în această minunată zi!

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden party, super mario wedding