Testimoniale

Testimoniale

“Cand am inceput planificarea nunţii, ne-am dat seama destul de repede ca ne-ar fi foarte greu sa organizam o nunta la 300 km de locul în care trăim, aşa ca ne-am pus pe cautat un organizator de evenimente. Dupa vreo câteva săptămâni de vizitat site-uri şi 2 târguri de nunţi, perioadă în care ni s-au propus nenumarate pachete gold, all inclusive, dar care cumva aratau toate la fel, “sfântul” Google ni i-a scos în cale pe cei de la HOHA.

După ce am citit câteva vorbe pe site am simţit că e altceva. După un schimb de e-mail-uri şi un skype, am ştiut ca HOHA ne vor organiza nunta aşa cum ne dorim. Restul e istorie… ne-au propus 2 concepte, iar noi l-am ales pe cel care ne reprezintă perfect: Travel wedding. Apoi au urmat câteva luni foarte frumoase de organizare, în care noi nu am facut mai nimic. Primeam pe mail/ telefon idei şi oferte de la furnizori şi doar dădeam nişte ok-uri. Şi ce furnizori… numai unul şi unul, ca preţ şi calitate: Florissima, Maximstudio, Cocktail Events sunt doar câţiva. Şi a venit şi marea zi în care nu am avut nicio grijă, decât să petrecem până la epuizare. :)) Totul a fost exact cum trebuie şi mai mult. Invitaţii au fost impresionaţi să vadă o nuntă altfel, cu multe surprize.

Pentru toate acestea vă mulţumim! În afară de această frumoasă colaborare, suntem bucuroşi pentru că am cunoscut nişte oameni deosebiţi… noi prieteni.”

Aurelia și Radu

“Cu aproximativ un an înainte de nuntă am început să ne gândim la planificarea evenimentului. Ne-am dat repede seama că ar fi destul de dificil să organizăm totul de la mai mult de 400 km distanță. În același timp ne doream ca atât perioada de dinainte, dar și ziua nunții să fie relaxate, să le trăim la maxim.

A fost foarte simplu să mergem pe mâna fetelor de la Hoha deoarece au înțeles de la început ce ne dorim: o petrecere alături de oamenii dragi. Cea mai faină parte a fost cea de creație, ne-a placut la nebunie conceptul propus, iar apoi, când lucrurile se concretizau, eram din ce în ce mai entuziasmați.

Fetele sunt pline de optimism, energie și, poate cel mai important, pregătite pentru situații neprevăzute. Kit-ul de urgență a fost foarte apreciat.

Abia după nuntă am realizat ce echipă a stat în spatele nostru, iar Alina și Oana s-au descurcat de minune coordonând pe toată lumea. Astfel în ziua nunții noi am avut timp pentru noi. 🙂

Vă mulțumim pentru tot, atât noi cât și invitații am avut parte de o zi minunată!”

Raluca și Radu

“Alina e genul de om care nu te lasă până nu iese treaba – atât pentru tine, cât și pentru ea. Pe mail, la telefon, față în față – muncește cu atâta drag și îți inspiră atâta bună-dispoziție încât proiectele merg de parcă ar fi vorba despre “having fun”, nu despre chestiuni serioase… Dar la final, când tragi linie, descoperi că ați urmărit tot timpul același obiectiv, stabilit de comun acord la start, și l-ați realizat cu brio. În 3 cuvinte: organizare, dedicare, rezultate!”

Irina Sfetea, Senior Media Relations and External Communication Coordinator Telekom Romania

„Tonică” și „Prietenoasă”: așa poate fi caracterizată Alina în 2 cuvinte. Cu un entuziasm debordant, ne-a convins încă de la prima întalnire că proiectul pe care ni-l propunea (Cluj Brands Tour) va avea rezultate bune. A tratat cu seriozitate orice cerință am avut, a discutat deschis toate aspectele colaborării, a fost promptă, realistă și transparentă în oferirea feedbackurilor.

O recomandăm călduros și suntem convinse că împreuna cu Oana vor face o echipă de milioane (de euro, de cupluri fericite, de familii împlinite etc).”

Camelia Iusan Cocis, Director de Marketing AROBS Transilvania Software și Nora Mihalca, Brand Marketing Manager Smailo

“Am avut plăcerea să lucrez cu Alina la organizarea evenimentului Cluj Brands Tour, la care a participat și Napolact. Evenimentul a fost pentru noi un real succes, generând o mulțime de conținut pozitiv în jurul brandului și dând posibilitatea oamenilor de a interacționa mai îndeaproape cu brandul. Alina a fost un element cheie în succesul acestui eveniment, chiar dacă am lucrat împreună de la distanță ea dovedind că poate organiza evenimente complexe care pot oferi o experiență deosebită, având grijă de cele mai mici detalii. O recomand cu căldură pe Alina pentru organizarea oricarui eveniment!”

Mircea Badiu, Junior Brand Manager, FrieslandCampina Romania/ Napolact

“Oana și Alina sunt niste fete extraordinare, energice și pozitive, de care te lipești instant pentru că sunt extrem de drăguțe, care au fost alaturi de noi de la începutul pregătirilor pentru nuntă și până în ziua nunții! Persoane creative, dar și deschise la ideile noastre, au avut răbdare de fiecare dată când ne-am răzgândit și au găsit soluții pentru orice schimbare a intervenit!

Fetele au fost responsabile pentru nunta superbă care am avut-o, ele ne-au recomandat furnizori de nota 10, iar noi le recomandăm pe ele dacă doriți să aveți un eveniment planificat fără cusur până la ultimul detaliu!”

Anda și Dani

“Am început să planificăm nunta cu 6 luni înainte de data stabilită. Fiind înca sub euforia și emoțiile evenimentului ce va urma, nici nu-mi trecea prin cap atunci cât de naivi eram crezând că putem să facem totul singuri de la 2000 km departare. Într-un moment de luciditate (asta ca să nu folosesc cuvântul panică) am pus mana pe Sfântul Google în căutare de ajutor. Nu mi-a fost deloc greu să-mi dau seama că Hoha Wedding Planners e alegerea potrivită pentru noi. Le-am contactat pe fete și restul e istorie. 🙂

Profesionalismul Oanei și al Alinei ne-a ajutat să avem nopți liniștite și zile senine. Să fim stresați că ceva n-ar merge bine în timp ce fetele se ocupă? Nici poveste! De la propunerea tematicii la legătura cu furnizorii, de la aranjarea sălii la asigurarea programului, totul a mers strună. A fost o experiență extraordinară și ne bucurăm de alegerea făcută! Am rămas doar cu amintiri frumoase și am mai face-o de o mie de ori, cu Hoha Wedding Planners, bineînțeles. ;)”

Simina și Steve

“Ne-am căsătorit în mai și am avut inspirația să cerem ajutorul Hoha pentru organizare. Noi locuim în Irlanda și mirele e din Germania, dar fetele au primit cu brațele deschise provocarea! Oana și Alina ne-au ajutat enorm, ne-am bazat complet pe ele. Ne-am întâlnit față în față de 2 ori înainte de nuntă, în rest pe Skype și mail. Eu fiind plecată din țară de 7 ani, am pierdut contactul cu piața românească și opțiunile de sală, prăjituri, flori, dj/trupa, coafeză, machiaj și toate celelate. Dar toate deciziile luate împreună cu fetele de la Hoha au fost perfecte și validate de prietenii rămași în Cluj. Fetele cunosc foarte bine piața, lucrează cu furnizori de top și sunt neobosite până găsesc furnizorul perfect pentru cerințele mirilor. Părinții, familia și prietenii, care altfel ei ar fost f. ocupați și stresați de organizare, au fost încantați să predea responsabilitățile și grijile organizatoarelor noastre profi, așa încât pentru toți nunta a fost o mare petrecere fără tot stresul trăit de așa mulți care aleg să organizeze totul pe cont propriu.

Oana este o artistă și designul întregii nunți a fost o experiență minunată! Deoarece ele lucrează pe un concept creat unic pentru miri, mirii sunt parte din design-ul a tot ce are nevoie de design la o nuntă: save-the-date, invitații, meniuri, etichete și pachete mărturii, tablițe cu numele, cutia de cadouri, flori. Eu am îndrăgit și pus suflet în fiecare detaliu de design, și Oana a ghidat tot procesul, cu o imensă creativitate, răbdare și dragoste și nu s-a lăsat până nu a fost absolut perfect. În legatură cu organizarea, domeniul Alinei, la fel totul a mers perfect. Și nu a fost simplu deloc mai ales că noi ne-am hotărât la mult timp după ce închiriaseram locația, să schimbăm (din Tg. Mureș la Cluj). Fetele ne-au ajutat cu sfaturi, telefoane, și în decurs de câteva zile aveam închiriată locația în Cluj. Ne-au intermediat toate discuțiile cu furnizorii, contractele și plățile avansului, încât pe toată durata organizării noi am discutat doar cu ele și doar am ales ce era de ales. Asta ne-a simplificat enorm viața, noi mirii fiind în principal ocupați doar cu organizarea invitaților străini (în jur de 50) (hoteluri, zboruri, excursii prin țară).

În ziua nunții fetele au fost acolo și au preluat ele tot stresul și panica, așa încât eu de la ora 7 dimineața când Alina a ajuns “la casa miresei”, mie nu mi-a mai rămas decât să mă relaxez și să mă bucur de ziua mea specială, pentru că de restul s-au ocupat fetele. Nunta a ieșit perfect, invitații au fost foarte impresionați, mulți ne-au spus că a fost cea mai frumoasă nuntă la care au participat, și chiar deseori au remarcat profesionalismul fetelor de la Hoha care erau pe fază la tot.”

Ioana și Marcel

“Am avut plăcerea să colaborez cu Alina, Oana și Răzvan cu ocazia evenimentelor ClujBrandsTour și ON/Off6, în calitate de partener al evenimentelor. De fiecare dată, am fost plăcut surprins să descopăr trei persoane creative care se dedică organizării evenimentelor cu mult suflet și pasiune, dar care au și o doză sănătoasă de pragmatism. Din punctul meu de vedere, aceasta este formula câștigătoare a lucrului bine facut!”

Horațiu Popescu, Manager Comercial Rețea Magazine Jolidon

“Ce faci când îți dorești o nuntă care să vă reprezinte ca și cuplu?

Cei care au trecut deja prin asta știu, apelezi la HOHA! 😀

Nu știam deloc ce voiam să facem, doar că vrem să nu fie aceeași nuntă plictisitoare pe care o trebuie să o faci.

Noi am vrut să fie ceva altfel, care să ne reprezinte. Am avut o primă întâlnire cu fetele ca să ne cunoaștem. Am trecut prin lista de asta facem, asta nu vrem nici în ruptul capului. Apoi am încercat să ne gândim ce anume ne-ar reprezenta, ce ar face pe alții să zică, ‘Da măi, ăștia au avut o nuntă diferită!’. A urmat o perioadă de așteptare, timp în care au pus la punct două posibile teme. Cred că știau că vom alege varianta de ‘game wedding’ și ce poate fi mai reprezentativ ca și joc decât Mario.

Pe lângă faptul că ne-au ajutat cu organizarea evenimentului, care evident că a ieșit super, fetele au fost și cel mai bun tratament anti-stres. 🙂 După fiecare întâlnire cu ele plecam acasă mai relaxați, mai fericiți și cu bateriile încărcate, pentru că bucuria și entuziasmul lor sunt molipsitoare.”

Roxana și Mihai

1 thought on “Testimoniale”

  1. Pingback: De azi suntem, oficial, HOHA! | TVdece

Leave a Reply