Concept HOHA: American Garden Party

Titus și Elena au știut de la bun început ce își doresc: un American Garden Party relaxat, colorat, dinamic, în care invitații să se simtă mai mult ca la o mare petrecere, decât la o nuntă.

Ne plac mirii ( mai ales că sunt ai noștri 🙂 ) care înțeleg ce înseamnă HOHA, că nu suntem încă o firmă de organizare evenimente care îți promite “o nuntă de la A la Z” care arată ca toate celelalte, și au încredere în ce poate ieși dacă ne dau undă verde la creativitate.

cover

Pentu că aveam nevoie de o locatie specială și încăpătoare, undeva la mijlocul a două orașe de unde urmau să vina invitații, am mers pe locul nostru favorit, din unul din orașele noastre preferate: Vila Franka din Sighișoara, un loc absolut superb, cu un cort modern și un decor outdoor pe măsură.

Priveliștea arată cam așa, deci nu ne puteți condamna. 🙂

sighisoara

Totul a început de la invitația de nuntă, realizată de noi, după dorințele mirilor.

invitatii_nunta

Odată invitațiile împărțite, marea provocare a fost să transformăm un loc care oricum arată frumos într-un loc minunat pentru marea zi din viața Elenei și a lui Titus.

colaj Provocarea a fost cu atât mai interesantă cu cât ceremonia umanistă s-a desfășurat chiar lângă cortul în care urma să aibă loc petrecerea. Pentru că și ceremonia a fost una relaxată și caldă, ne-am permis să ne jucăm cu decorarea foișorului după bunul plac.

decor_ceremonie1

decor

Trei ore de muncă mai târziu, eram foarte încântate de rezultat.

decor_ceremonie

decor1

decor2

Păstrând ideea de surse de lumini mai neconvenționale, am ales să marcăm intrarea în cortul unde a avut loc petrecerea cu niște lampioane care au prins viață odată cu lăsarea serii.

intrare-cort

În ceea ce privește cromatica, am vrut să menținem o linie clară și elegantă, accentele de culoare dându-le din aranjamentele de flori.

cort

Lista de invitați, precum și toate celelalte materiale de design pe care le-am realizat, au respectat conceptul nunții: anii ’60, veselie și culoare!

Multe lucruri se pot schimba peste noapte, așa că dimineață la prima oră am rescris, de mână, aranjarea la mese.

lista_invitati

detaliu_lista_invitati

Și așa au arătat călăreții de pe mesele invitaților.

calareti

Pentru a respecta conceptul nunții, am alăturat numerelor de masă câte un stat din America, spre amuzamentul invitaților care au reținut mult mai ușor că stau la masa “California” decât la numărul cinci, de exemplu.

numere_meniu

numere_meniu1

Și un detaliu care a făcut seara mai interesantă. 🙂

palinca

Centerpice-ul a arătat așa:

centerpiece

centerpiece1

Prezidiul a fost o pată de culoare și bună dispoziție, respectând conceptul nunții.

prezidiu

prezidiu1

prezidiu2

prezidiu

În interiorul cortului am avut două zone de distracție pentru invitați. Prima a fost candy barul, iar a doua cocktail barul. Practic, am acoperit toate preferințele. 🙂

candy CANY

COCKTAIL

Foișorul de afară, cel în care a avut loc ceremonia umanistă, s-a transformat într-un Photo Corner decorat în conformitate cu conceptul. Când oamenii se distrau, noi redecoram de zor. 🙂

photocorner  photocorner2

photocorner3

photocorner4

Tot afară am avut alte două zone de divertisment, un stand cu Vată de Zahăr și unul cu Popcorn.

popcorn

După dansul mirilor, invitații au primit o lecție de dans pentru a intra în atmosferă.

dansatori dansatori1 dansatori2

O surpriză la care am fost cu mare drag complice, un moment popular deosebit, oferit cu multă emoție de către părinții mirilor.

MUZICA_POPULARA

MUZICA_POPULARA1

Știți cum se spune, nu e petrecere fără tort, noi l-am avut pe cel mai frumos din toată Sighișoara! 🙂

TORT

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam wedding, nunta romaneasca