Concept HOHA: Camping Wedding

Precum Captain Planet, by our powers combined, am pus cap la cap: hobby-urile mirilor, personalitățile lor, locul special, plin de prospețime, unde s-a desfășurat nunta și “nasul” nostru fin de Wedding Planneri. 🙂 Din toate acestea, a rezultat una dintre cele mai relaxate, vesele și colorate nunți de anul acesta: Camping Wedding.

generala

Simina și Steve au spus “Da” conceptului de când l-au văzut și ne-au cam lăsat să ne facem de cap cu implementarea lui. Nu putem fi decât recunoscătoare pentru încrederea lor și mulțumite de rezultatul final! A fost o nuntă relaxată și relaxantă, ca la orice ieșire în aer liber cu familia și prietenii. 🙂

sala

Decorul de la intrarea în sală e unul din cele mai importante aspecte pe care le avem în vedere. Până la urmă, e primul lucru pe care îl văd invitații și trebuie să fie WOW.  În pozele de mai jos aveți dovada că un scaun de pescuit poate să își depășească cu brio funcția de bază:

decor intrare 4

Un alt lucru refolosit a fost un grătar, pe care l-am umplut cu flori, conuri și fructe:

decor intrare 3

decor intare

În plus, trebuia să avem neapărat și o mămăruță. Știți că aduc noroc, nu? 🙂

decor intrare 2

Simina a fost o mireasă curajoasă, așa că am ales împreună să decoram diferit fiecare masă. La camping se întâmplă să nu ai chiar toate farfuriile de aceeași culoare, sau poate paharele nu sunt de același fel, dar de aici și frumusețea iesitului în natură cu cei dragi. Am transpus pentru centerpiece fix acest lucru, păstrând, bineînțeles, conceptul nunții și a ieșit o simfonie de culori și forme, care s-au potrivit perfect cu cromatica albă a cortului de nuntă.

centerpiece 1

center 5

Și pentru numerele de masă am mers pe o reprezentare deloc pretențioasă, tocmai pentru a păstra relaxarea în decor.

center 6

center 7

center 8

center 9

center2

center 3

center 4

Cam așa a arătat prezidiul:

prezidiu

Si buchetul miresei, pe care nu erai sigur dacă vrei să îl admiri sau să muști din el. 🙂

buchetul_miresei

Vedeta nunții a fost S’more Barul, pe care l-am pus în mijlocul Candy Barului. Nu l-a ratat aproape niciun invitat și a fost DE-LI-CIOS!

smores1

smores2

smores3

smores4

smores5

smores 6

Ca și cum S’more Barul nu ar fi fost suficient, am avut prăjituri de casă, cu un gust teribil de “sunt-acasă-la-mama”, iar decorul a fost din recuzită proprie. E cam clar că ne-a plăcut și nouă conceptul foarte mult, dacă aveam acasă decorațiunile, nu? 🙂

candy abr 5

candy bar 2

candy bar 3

candy bar 7

candy bar8

candy abr 5

cany bar 4

Și cam așa a arătat tortul:

tort

Mărturiile/ cadourile de final pentru invitați au fost tot în concept. Cu ajutorul surorii miresei și o prietenă comună, s-au născut dulcețurile minunate de luat acasă. Ele s-au ocupat de interior, noi de designul exterior .

marturii

marturii 2

Simina și Steve, de acum, de fiecare dată când o să prăjim un marshmellow, ne vom gândi la voi. 🙂

Mulțumim frumos pentru încredere, sunteți doi simpatici și vă dorim o viață minunată împreună!

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower wedding, rock’n’roll wedding