Concept HOHA: nature wedding

Ioana Și Marcel au fost primii miri romîno-germani din acest sezon și, practic, ne-au ajutat să ne facem “încălzirea” pentru o vară plină de perechi internaționale. 🙂 Doi oameni frumoși, pasionați de natură, cu mult simț practic, au știut de la bun început ce vor și ne-au lăsat să ne facem de cap pe conceptul lor.

În momentul în care le-am spus că nu credem că vom putea integra conceptul potrivit lor cu locul ales inițial în Târgu Mureș, nu au stat pe gânduri și au mutat petrecerea la Chios, la propunerea noastră. Vă dați seama că am deschis instant o sticlă de prosecco, pentru că am știut că Ioana și Marcel vor avea nunta pe care am gândit-o împreună.

Ne-am îndrăgostit de ei încă de la prima întâlnire. La a doua, ne-am întâlnit și cu familiile lor, iar la a treia eram deja parte din familia lor. Pentru noi, ca wedding planneri, a fost o experiență deosebită să avem o relație atât de apropiată. 🙂

Conceptul nunții a fost nature, însă am vrut să le arătăm invitaților din Germania și Irlanda cum arată un party românesc și, în același timp, am vrut ca invitații români să aibă un taste al altor culturi. Ce a ieșit, vedeți mai jos. 🙂

colaj_nunta

Când am terminat designul invitațiilor și le-am printat, am chemat curierul și am început să le împărțim: o parte au plecat la Târnăveni, o parte în Irlanda, o parte în Germania și o parte au rămas la noi la Cluj. Cum invitații aveau să sosească din mai multe țări, le-am făcut în trei limbi. În plus, invitații din Germania și Irlanda au mai primit și un pliant care conținea mai multe detalii despre locație și program. Apoi, am avut emoții. Apoi, am început să primim telefoane de mulțumiri, toată lumea era încantată! Misiune îndeplinită! Invitația este primul contact pe care invitații îl au cu conceptul nunții și noi am știut că suntem pe drumul cel bun.

invitatie

Am întâmpinat invitații cu place cardurile făcute special de prietenele noastre de la Florissima, cărora le mulțumim că pun în practică tot ce visăm noaptea. 🙂

DSC_0059

DSC_0060

Pentru că sala avea mai multe intrări, am dorit să creionăm vizual intrarea oficială prin două coșuri cu flori, de o parte și de alta a ușii.

DSC_0063

DSC_0064

Decorul a fost fresh și, evident, natural și a completat minunat locația caldă și prietenoasă. Less is more, fără opulență ce risca să o dea in kitsch.

DSC_0070

Numerele de masă au fost puse pe meniul de mâncare, cocktail bar și candy bar. Bineînțeles, tot în trei limbi 🙂 Detestăm mesele încărcate, așa că am găsit o formulă eficientă să semnalizăm numărul mesei și să oferim invitaților toate detaliile, fără să creăm senzația de sufocare. Deci, meniul a fost creat simplu, elegant, pe concept!

Decorul de pe masă a constat într-un aranjament pe vas cu picior în formă rotundă, cu bujori și amaranthus curgător, iar la baza acestuia era un bol minimalist cu mușchi, un copăcel, lăcrămioare și buburuze, adică o lume naturală recreată.

DSC_0071

DSC_0049

Decor masa mirilor

DSC_0044

DSC_0056

DSC_0057

Chiar și clovnul prietenilor de la Fantasmagia s-a încadrat în concept! “Copăcel” și Minnie, prietena lui, s-au ocupat de prichindeii veniți din toată lumea la petrecere. 🙂

DSC_0081

DSC_0080

Pentru cei mari, am avut două zone de “recreere”: cocktail bar, cu cocktail-uri pe bază de bere, la propunerea noastră, și bere la draft (cerință specială din partea mirelui) și un candy bar minunat.

DSC_0036

DSC_0030

Unul dintre cele mai gustate momente a fost cel oferit de Ansamblul Folcloric Mărțișorul, care le-a arătat încă o dată românilor de ce sunt dansurile noastre populare atât de iubite pretutindeni în lume, iar străinilor le-a dat un motiv solid să se îndrăgostească de Romania. 🙂

Cutia pentru bani am înlocui-o cu un POS, dacă ar fi după noi. :)) Dacă încă nu se poate, nouă ne place să o încadrăm în concept. Nu vrem sub nicio o formă ca vreun invitat să bănuie că e altceva decât decor, pentru că nimic nu e mai urât decât să vezi cutia încă de la intrare, parcă așteptând din primul moment să fie umplută. Am creat, prin urmare, o cutie pe care am îmbrăcat-o în mușchi și pe care am folosit-o efectiv ca decor.

cutie_bani

Un wedding planner bun are și o echipă pe măsură! Multumim: FlorissimaChiosLa CasaFantasmagia, Ansamblul Mărțișorul, Dj Silly pentru că ne-ați ajutat să implementăm conceptul și am livrat împreună bucurie 🙂

Mulțumim Ioana și Marcel pentru încrederea acordată și abia asteptăm să ne revedem! Sunteți niște oameni faini de tot și a fost o plăcere să vă fim alături în ziua voastră specială!

Vezi si: travel wedding, nunta papion