Concept HOHA: Rock Glam Wedding

Cu Remus și Lia am “clickuit” din prima. Doi oameni faini, coborâți parcă din videoclipul “November Rain” al celor de la Guns’N’Roses: romantici, deschiși, liberi, rock! Deși le-am propus două concepte creative, pentru a vedea cum ar arată nunta lor pe direcții diferite, și noi, și ei am știut că Rock Glam Wedding este exact ce li s-ar potrivi!

Ne-am imaginat un concert rock cu influențe glam. Un concept care unește două lumi aparent opuse, dar care se completează reciproc. În plus, e anul culorilor metalice, deci nu aveam cum să nu le integrăm în decor.

colaj_OK

Am tot spus că invitația e prima interacțiune a invitaților cu conceptul nunții (asta dacă nu avem “Save the Date”) și că o considerăm extrem de importantă. Ei bine, invitația aceasta a fost cu adevărat “vie”!  Exact așa cum trebuie să fie invitațiile la o petrecere exclusivistă: o combinație între simplitate și eleganță, ce stârnește imaginația și curiozitatea.

invitatie_nunta

Meniul de nuntă a urmat aceleași linii creative, pentru a creiona o punte vizuală cu conceptul nunții.

meniu_nunta

Numerele de masă se potrivesc foarte bine cromatic cu meniul, însă nu o să ghiciți cine le-a făcut. 🙂 Mireasa noastră s-a implicat foarte mult în decorul acestei nunți și suntem mândre de ea! Cum să nu fim, când au ieșit atât de bine?

meniu_numar_masa

DIY-ul talentatei noastre Lia continuă și cu lumânările create de la zero de ea! Când s-a lăsat seara, le-am aprins și am creat o atmosferă de basm. Cel puțin așa ne-au comunicat invitații, că s-au simțit în altă lume. 😉

numere_masalumanari

Și deoarece creațiile Liei au ieșit atât de bine, am hotărât să le valorificăm și să nu punem focus pe flori, ci mai mult pe lumânări și litere muzicale ca și centerpiece pentru mesele invitaților. Oricum, și conceptul nunții era acolo. V-am spus că a fost chimie, ce să mai!

centerpiece1

centerpiece

Am adăugat, însă, niște note muzicale, pentru a armoniza florile, lumânările și numerele de masă. Dap, și notele muzicale au fost tot DIY by the bride. 🙂

special_centerpiece

Un prezidiu rock glam.

prezidiu

Chitara aparține mirelui și am fost teribil de încântate că am putut să o integrăm în decor, cu atât mai mult cu cât îi reprezintă 🙂

prezidiu1

prezidiu2

V-am mai spus că nu ne plac cutiile de bani banale, așa că am gândit una pliată pe conceptul nunții. Da, e o tobă creată de la zero pentru această nuntă și o amintire frumoasă pentru miri.

cutie_bani

Special corner-ul a fost vedetă! Un colț decorat cu litere luminoase cu inițialele mirilor, unde oaspeții au fost invitați să lase mesaje pe un vinyl.
special_corner

Candy bar-ul și el pe concept.

candy_bar

candy_bar1

candy_bar2

A întrebat cineva de un tort rock glam? L-am avut!

tort

Rock on Lia & Remus, you are great! 😀

13340104_1807683506126694_8776314560733151263_o

Vezi si:  nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping wedding, nunta victoriana, live, love, belive