Concept HOHA: Rock’n’Roll wedding

Raluca si Radu au fost printre cei mai relaxati miri pe care i-am avut în acest sezon.

Pasionați de muzică bună, dar si de aerul special al anilor ’60, au “primit” din partea noastră o nuntă croită după sufletele lor, colorată și dinamică. Locul unde s-a desfășurat evenimentul a fost pe malul unui lac din apropierea Clujului, plin de vegetație, fapt ce ne-a ajutat mult la cromatică, flori și decorul ales, cu note de culoare puternice, care să contrasteze verdele natural.

FotorCreated

Invitațiile au creat starea evenimentului, trimițând invitaților un mesaj în ceea ce privește atmosfera și dress code-ul.

invitatii

Înainte de petrecere, ne-am ocupat și de decorul pontonului unde a avut loc ceremonia religioasă. Cea mai mare fericire a fost când am găsit suporturile în formă de cheia sol, care completează atât de bine conceptul nunții!

Avem și dovada faptului că iubim ceea ce facem. 🙂

oana

La intrarea în restaurant, am creat un set-up în ton cu evenimentul și fiecare invitat a primit un bilet de intrare la filmul noii vieți al Ralucăi și Radu, bilet pe care l-au putut păstra ca amintire.

decor afara 2

decor afara

În plus, am decorat terasa cu postere, pentru a completa atmosfera.

posters

Decorul a fost plin de muzică și culoare, într-un aranjament simplu, dar foarte fresh, extrem de apreciat de invitați.

decor masa

numar masa

prezidiu

flori centerpiece

Pentru că mergem pe principiul less is more și nu ne place să încărcăm inutil mesele, numerele de masă au fost incluse în aranjamentele florale, pentru un aspect aerisit.

numar masa 2

Meniul a fost, evident, pe concept și a inclus toate surprizele pregătite pentru invitați.

meniu

Avantajul când creezi un meniu de la zero e că te poți “juca” cu toate părțile lui. 🙂

meniu spate

Ce nuntă de vară ar fi fără cocktail bar, icecream bar și candy bar? Așa am zis și noi, așa că le-am avut pe toate trei!

cocktail bar

inghetata 1

inghetata

candy bar 2

candy bar 3

candy bar

Mirii au dorit să le facă invitaților o surpriză: foc de tabără la lăsarea serii, ceea ce ne-a dat ocazia minunată să plusăm și să le oferim acestora posibilitatea să prăjească niște bezele, ca să se simtă ca la petrecerile americane. 🙂

foc de tabara

smores

foc de tabara 2

Pentru partea de cadouri pentru invitați, ne-am gândit la ceva perfect pentru concept: magneți de frigider sub formă de viniluri.

marturii_bilete_poster

Am lăsat la final piesa de rezistență: o cutie de bani sub formă de gramofon, creată special, de la zero, pentru acest eveniment! Reacțiile invitaților când au văzut-o? Priceless. 🙂

cutie de bani

Mulțumim Raluca și Radu pentru că ați avut încredere în noi și ne-ați oferit posibilitatea să ne exprimăm creativitatea în această zi specială pentru voi! A fost o nuntă extrem de plăcut de organizat și vă mulțumim pentru deschiderea cu care ați acceptat propunerile noastre HOHA! 🙂

Și pentru că un wedding planner bun are și o echipă pe masură, știe să le mulțumească de fiecare dată :) Mulțumim: Florissima, Eventos și Mihai.

Bonus: Pentru că am tot primit această întrebare, răspunsul e “DA”, suntem două gagici, deci e evident că ne place să ne îmbrăcăm în conformitate cu nunțile-concept pe care le organizăm. 🙂

alinaoana

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine wedding, flower wedding