Concept HOHA: Rustic Wine Wedding

După Ioana și Marcel și nunta lor Nature, am spus din nou “Hallo, Deutschland!” pentru Elisabeth și Florin, alți doi frumoși care locuiesc la Munchen. 🙂

Ne-am întâlnit într-o seară friguroasă de noiembrie, la o cană de cafea. Ne-am văzut, ne-am plăcut și ne-am apucat de treabă: a fost love at first sight și am avut o chimie excelentă cu ei!

Tocmai de aceea, nici ședința noastră de brainstorming nu a durat mult, simțind exact ce își doresc și ce li se potrivește, luând în considerare locația minunată din Sighisoara, personalitățile și pasiunile lor: Rustic Wine Wedding!

Cromatica nunții a fost peach, green and glitter și a rezonat excelent cu albul imaculat al cortului unde s-a desfășurat petrecerea. Accente de rustic, sticle de vin decorative și chiar un wine bar, nunta asta a strălucit!

colaj

Primul lucru de care ne-am apucat a fost un Save the Date pentru invitații din străinătate. Apoi, au urmat invitația și un pliant cu informații, care să ajute invitații străini să se descurce în mini vacanța petrecută la noi.

invitatie si wedding info

Căsătoria civila a fost oficiată de tatăl mirelui, iar cea religioasă de unul dintre frați, deci vă dați seama că emoțiile au fost la cu totul alt nivel față de alte nunți. 🙂 Când am aflat că ne vom implica în decorul Bisericii Mănăstirii din Sighișoara, am fost foare fericite. Pe lângă locul central și corul cu efect “piele de gaină”, biserica e extraordinar de frumoasă, așa că am ales un decor simplu și elegant, care să o pună în valoare.

biserica 1

biserica 2

bierica 5

Lumanaresele ne-au ajutat și de această dată cu lumânări pictate manual, făcute special pentru Elisabeth și Florin. Copăcelul reprezintă legăturile de familie, iar simbolistica aceasta s-a regăsit și în sala unde a avut loc petrecerea.

biserica 3

Pentru că invitații erau din țări diferite și nu toți familiarizați cu programul ceremoniei religioase, am făcut unul special, pe care l-am împărțit tuturor invitațiilor, pe măsură ce intrau în biserică. În timpul acesta, Oana era la sală și se ocupa de ultimele pregătiri. Avantajul de a avea doi wedding planneri e că putem acoperi două evenimente simultan, lucky us. 😉

biserica 4

Cum nunta a început după-masă, am vrut sa le oferim invitaților ocazia să servească o șampanie sau o băutură răcoritoare în așteptarea mirilor, așa că am profitat de mesele de cocktail amplasate în fața cortului și, evident, le-am decorat cu lumânări personalizate, care au luminat minunat seara. Ne gândim întotdeauna care este primul lucru pe care îl văd invitații atunci când ajung la o locație și ne place să îi surprindem de fiecare dată.

cocktail 1

La intrarea in cort, am ales să mergem pe un sevalet alb, simplu și elegant, decorat cu mult bun gust de prietenele de la Florissima, care ne-au ajutat și de această dată. Lista de invitați creată de noi a continuat din punct de vedere cromatic “povestea” transmisă de invitația de nuntă. În plus, am creat special pentru miri un caiet al amintirilor, în care invitații să le poată lăsa un gând bun, o urare venită din inimă sau, de ce nu, chiar rețeta fericirii lor. 🙂

sevalet

intrare 1

intrare 2

Tot la capitolul “Awww” am avut și un Family Tree Photo, pentru că în momente atât de frumoase toată familia ar trebui să fie împreună!

copac 1

copac2

copac 3

Dacă vă uitați la poza de mai jos și vi se pare că numerele de masa sunt puse în sticle de vin sprayate cu glitter și decorate cu iută, nu vă înșelați deloc! Au ieșit mi-nu-na-te și au fost foarte apreciate! 😉 În plus, pe masă au mai fost niște lumânări “ascunse” în mici buturugi de lemn care au prins viață seara, spre deliciul invitaților.

sticle vin 1

sticle vin 2

Centerpiece-ul meselor invitaților a fost un statement în toată puterea cuvântului. 🙂

center 1

center 2

center 3

Buchetul miresei a fost și el pliat pe concept:

_RRS1524

Meniul creat de noi, mulat pe conceptul nunții:

meniu

Pentru prezidiul mirilor, am ales decorațiuni simple și elegante, dorind să îi punem pe ei în valoare, mai mult decât orice altceva.

prez1

prez2

prez 3

Nu puteam avea o nuntă Rustic Wine fără un colț special cu vinuri bune, nu? 🙂 Pentru că am vrut să cucerim invitații străini, dar și să îi surprindem plăcut pe cei români, am ales o selecție de vinuri Liliac, cu care nu am dat greș!

liliac

Ne-am gândit și la cei mici și am avut un colț delicios, cu prăjituri naturale.

_RRS0048

_RRS0047

_RRS0053

Ca de obicei, cutia de bani a fost “ascunsă” prin sală ca decor, tocmai pentru că nu ne place să o afișăm.

_RRS0064

Un wedding planner bun are și o echipă pe masură și știe să le mulțumească de fiecare dată. 🙂 Multumim: FlorissimaDj Silly, Lumanaresele, Rares Ion și Laviniu Lazar pentru că ne-ați ajutat să implementăm conceptul și am livrat împreună bucurie. :)

Elisabeth, Florin, vă mulțumim pentru încredere, a fost o onoare să fim alături de voi și sperăm să vă revedem cât mai curând! 🙂

Fotografii realizate de Rares Ion

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature wedding, arabian wedding