Concept HOHA: Watercolor Wedding

Conceptul Watercolor Wedding s-a născut din sentimentul pe care ni l-au transmis Mira și Ovi încă de la prima întâlnire. Un cuplu cald și frumos, precum o zi de primăvară.

Watercolor wedding îmbină mai multe culori și face, din punct de vedere vizual, o trecere prin toate anotimpurile, transpunând în același timp toate trăirile unui om care iubește. Dacă iubirea ar fi o culoare, cu siguranță ar fi watercolor!

mira

Culorile pastel pe care le-am folosit în decorul nunții au fost exact ce era nevoie pentru a completa minunata locație de la Gilău.

colaj_mira

Invitația de nuntă a fost printre cele mai simple și elegante pe care le-am făcut în sezonul trecut. Culoarea albastru se traduce prin calm, serenitate și spiritualitate. Sau, spunem noi, prin începutul unei povești frumoase: Mira & Ovi.

invitatie_carte_oaspeti_lista

Ziua a început cum nu se putea mai bine: o ceremonie pe ponton, în cromatica alb-roșu, două culori elegante.

decor-cununie

Domnișoarele de onoare ( toate niște mici prințese su-per-be 🙂 ) au deschis drumul mirilor, fiind “echipate” cu coșulețe din care au aruncat petale de flori.

cosulete-petale

La finalul ceremoniei, mirii împreună cu invitații au lansat baloane. Un moment frumos și emoționant, poate și pentru că am simțit gândurile bune ale tuturor pentru cei doi.

baloane

Pentru că Motel Gilău este situat într-o zonă extrem de atractivă, un spațiu deschis cu vedere spre lac, am profitat și l-am decorat cu pompoane în culori pastel: roz, alb, albastru.
lampioane2

lampioane1

Am considerat a fi foarte important să avem și decor exterior, tocmai pentru a nu întrerupe din punct de vedere vizual povestea pe care am creat-o.

lampioane

lampioane-seara

Photo cornerul a completat perfect atmosfera și a creat încă un cadru superb pentru ca toți invitații să plece acasă cu o amintire colorată.

phoboot

În interior, prezidul a arătat asa. Simplu, curat, elegant!

prezidiu

Cartea de oaspeți a mers pe aceeași culoare ca invitația și lista de intrare.

casrte-oaspeti

Candy barul a fost, ca la orice altă nuntă, un punct de interes pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Și acesta a respectat cromatica nunții.

candy-bar-detaliu

candy-bar1

Am avut și niște specialități, care s-au servit DOAR în acea frumoasă zi, spre deliciul invitaților.

candy-bar

candy-bar2

candy-bar-3

Buchetul miresei a fost atât de frumos, încât îți venea să îl mănânci. Pe bune, ziceți și voi că nu. 🙂

buchet-mireasa

buchet-mireasa1

buchet-mireasa1

Cocardele au păstrat și ele cromatica și s-au integrat perfect în concept.

cocarde

Surpriza pentru invitați, un moment extrem de apreciat la fiecare eveniment la care sunt chemați: Ansamblul Mărțișorul!

martisoru

martisoru-1Tortul a fost la fel de gustos precum arăta.

tort-1

tort

Pentru cei mici, am avut două zone (una outdoor și una indoor), unde s-au putut juca sub supravegherea personajelor preferate din desene animate. În plus, cei mici au putut dansa, colora, cânta și asista la un super spectacol de magie!

magician Odată cu lăsarea serii, decorul a devenit parcă și mai frumos!

party-lights-1

Focul de tabără a încheiat o zi perfectă.

foc-tabara

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrote