Cum arată un stand HOHA

Rares e un om special. Rareș spune că e fotograf. Dar e mai mult decât atât. Rareș captează sensibilitate și emoție și le transpune în fotografii. Rareș e carismatic, profesionist și foarte “de omenie”, cum se spune pe la noi. În plus, munca lui e foarte pe stilul nostru. Rareș e HOHA.

Când ne-a lansat provocarea să-i amenajăm un stand, știam că trebuie să venim cu ceva care să transmită brandul Rares Ion Photography. După ce a completat brieful, ne-am pus pe brainstorming. Așa s-a născut conceptul cu care Rareș este prezent în acest weekend la Cluj-Napoca’s Wedding Days, de la Grand Hotel Italia. Simplu, elegant și extrem de Rares: VEDERI DIN VIAȚĂ. Ne-am respectat principiul de a livra idei care se mulează pe personalitatea oamenilor. Idei inedite. Idei HOHA.

Conceptul îl caracterizează 100%, pentru că Rareș creează amintiri care ți se întipăresc în suflet. Rareș surprinde vederi din viață.

Odată stabilit conceptul creativ, ne-am apucat de treabă și am pus pe foaie elementele de decor care să susțină cel mai bine vizual această idee.

Recuzita:

– masă;

– scaune din fier forjat, cu un aspect vintage;

– napron de masă, pentru care am ales împreună cu Rareș cele mai frumoase fotografii din portofoliul său;

– valiză;

– elemente de decor plasate în interiorul valizei (aici ne-am închipuit cum ar fi arătat valiza unui forograf din trecut): material anghin, aparate foto și focalizatoare vintage, fotografii din portofoliul lui Rareș;

– colțul de culoare: flori proaspete, naturale, care să balanseze vizual întregul decor;

– litere din carton care transmit în mod direct mesajul fotografului;

– stand de vederi: fiecare poză a fost transformată într-o vedere gata de trimis, cu un mesaj simplu: “De când nu ai mai trimis o vedere? Te provoc să surprinzi pe cineva!”;

– mere roșii, de care am agățat cărțile de vizită ale lui Rareș.

Ne-am dorit ca spațiul să fie cald, primitor și să vă facă plăcere să vă opriți și să discutați cu Rareș despre cum puteți și voi să creați VEDERI DIN VIAȚĂ.

Ne vedem, așadar, în weekend, da ? 🙂

1

7

6

2

3

4

5