Concept HOHA: decorare stand înghețată “Pralina”

Când prietenii de la Pralina ne-au sunat și ne-au spus că au o provocare creativă pentru noi, am zis DA înainte să aflăm despre ce e vorba. Pentru că știu să facă torturi care arată așa:

IMG_8101

Începând cu acest an, Pralina are o bicicletă cu înghețată pentru nunți și evenimente, care trebuia pusă cât mai bine în valoare la târgurile la care au participat.

IMG_8167

Spațiul în care urma să fie amplasată bicicleta nu era foarte mare, așa că trebuia să gândim un concept care să nu încarce vizual, ci mai degrabă să o pună în valoare.

Așa s-a născut conceptul creativ “Sweet Land, Lala Land”, o lume magică, ce se desfășoară într-un con de înghețată.

Imaginați-vă că ați putea intra cu totul într-un con de înghețată!

Ce senzații, ce mirosuri, ce culori vă înconjoară?

poza

Am creat o lume colorată, în care miroase a ciocolată, a BUCURIE și unde, pentru o clipă, orice dorință dulce poate deveni realitate! VĂZ, MIROS, GUST – am antrenat aceste simțuri pentru o experiență completă.

Cum ne-am jucat cu mirosul? Am amplasat în stand dispensere care emanau parfum de ciocolată. Conceptul creativ are ca element vizual principal un FUNDAL special, textura unui con de înghețată. Ca decor am folosit pompoane și conuri, toate făcute de noi. Masa pe care au stat topping-urile de înghețată a fost și ea încadrată în decor.

IMG_8096

Am adus niște suporturi speciale de topping-uri, tot sub formă de conuri de înghețată.IMG_8079

Sperăm că l-ați văzut live și ați gustat super inghețata celor de la Pralina, cărora le mulțumim pentru încredere!

Vezi și: standul “La Casa”, standul “Vederi din viață”.