Concept HOHA: decorare stand “La Casa”

Am început anul în forță creativă maximă! 🙂

Prietenii de la “La Casa” ne-au rugat să îi ajutăm cu un concept creativ și implementarea acestuia pentru standul pe care l-au folosit la târgurile de nunți de la începutul acestui an. Dacă ați fost la “Nuntă la Palat” și “Weddfest”, sigur l-ați văzut!

Super provocare, ne-am bucurat mult să ne punem mintea și imaginația la treabă și să facem ceva diferit. Ne-am dorit foarte mult să creăm ceva inedit, care să îi pună în valoare și să aibă efectul “WOW”. Noi zicem că ne-a și ieșit!

Conceptul creativ se numeste “Oglindă, oglinjoară, tu ești cea mai fericită mireasă din țară!” și a pornit de la ideea că toate miresele sunt cele mai frumoase în ziua nunții lor, iar provocarea La Casa este de a le face și cele mai fericite.

IMG_8049

Un concept elegant romantic, al cărui statement, din punct de vedere vizual, a fost, fără doar sau poate, coroana. Pentru că nu știm vreo femeie care nu vrea să aibă una.

IMG_7912

Al doilea element important pentru idee a fost OGLINDA, pe care era scris numele conceptului.

IMG_8049

Pentru un concept romantic, inspirat din basme, am folosit, din punct de vedere cromatic, o combinație de alb cu roz și puțin glitter sau, cum ne place nouă să îi spunem, praf de zâne. 🙂

IMG_8052

Suporții de prăjituri pe care i-am propus și care s-au regăsit în stand au urmat linia conceptului, fiind eleganți și rafinați.

IMG_8050

IMG_8051

Untitled-3

Untitled-1

IMG_8049

Vezi și standul “Vederi din viață“.