Despre HOHA

Salut!

Sunt Alina și am fondat HOHA din dorința de a oferi mireselor nunta mult visată, la un raport preț – calitate corect, aplicând experiența mea personală și profesională în toate evenimentele pe care le-am organizat. Am în spate peste 15 de ani în corporate, experiență care mă ajută să coordonez de la A la Z evenimente speciale.

Împreună cu echipa mea, ne mândrim că avem doar review-uri pozitive, lucru care ne responsabilizează și care ne face să fim extrem de mândri, iar vouă vă oferă garanția implicării noastre totale.

Nu suntem încă o firmă de wedding planning. La un simplu search pe Google, veți găsi o grămadă. Ce ne diferențiază e că veți avea la dispoziție o echipă cu experiență în organizarea de evenimente, PR, advertising și marketing. Practic, suntem și vom funcționa că o agenție de nunți. Nu vom trata unul dintre cele mai importante evenimente din viața voastră că pe o simplă nuntă, ci că pe o campanie: veți completa un brief de creație, din care vom afla cât mai multe despre voi, veți primi propuneri de concepte creative, pe baza brief-ului completat, veți alege ce vi se potrivește cel mai bine, iar noi vom implementa „campania”, adică nunta mult visată.

Alături de echipa mea, oferim servicii complete de organizare a evenimentului tău special, indiferent că vorbim de nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate sau orice alt tip de eveniment.