Concept HOHA: Wedding, she wrote!

Atunci când întâlnim prima dată o pereche de miri, ne place să ne imaginam ce li s-ar potrivi. Practic, sesiunea de brainstorming începe din momentul în care ne așezăm împreună la o cafea.

Pentru Ana si Cristi, am știut că va ieși ceva special din prima! Pentru că am fost exact pe aceeași lungime de undă. Și am avut norocul de a împărtăși o pasiune comună: filmele cu detectivi si poveștile pline de mister.

timeline_facebook_ana_cristi-1

Wedding, she wrote! – conceptul creat special pentru ei – a fost inspirat de celebrul serial “Murder, she wrote” în care faimoasa detectivă și scriitoare Jessica Fletcher rezolvă mistere timp de 12 sezoane. O nuntă care a introdus invitații în lumea fascinantă a mistererelor, a jocurilor mystery, cărților și filmelor pe aceeași temă. O nuntă plină de suspans și surprize, o amintire inedită, care va însoți invitații mult timp.

colaj

Dacă sunteți fani ai filmelor cu detectivi, o să vă placă invitația creată de noi. “Suspecții” au fost plasați strategic la mese, astfel încât “detectivii” – Ana si Cristi – să îi poată supraveghea pe toată durata evenimentului.

invitatie_meniu

Lista de la intrare s-a transformat, așadar, într-o “listă de suspecți “.

lista_invitati

Centerpice-ul a fost simplu si elegant. Ca si cromatică, am mers pe roșu cu auriu, fiind două accente de culoare necesare pentru a anima o nuntă cu focus de mister. Prezidiul a fost neconvențional, la fel ca nunta. Nu am așezat mirii pe un podium înalt, ci ne-am dorit să aibă o masă relaxată, unde împreună cu nașii lor să se simtă cât mai în mijlocul evenimentului. Am optat, deci, pentru o masă rotundă, pe care am decorat-o discret.

centerpiece_prezidiu

Cutia de bani a fost 100 % hand made în ziua nunții de către noi. Nu știm dacă v-am spus, dar Oana e responsabilă de tot ce înseamnă partea de design (save the date, invitații, liste de intrare, meniuri, roll-up-uri, panouri, cartonașe etc.) și le face cu mult drag. Eu, Alina, sunt pasionată de realizarea de candy bar-uri și, mai nou, de… cutii de bani. 🙂

Cu cât provocarea creativă pe concept e mai mare, cu atât sunt mai fericită. Mai jos aveti dovada că poate ieși ceva simpatic fără buget și, mai ales, fără să utilizăm celebra și clișeista căsuță de bani.

cutie_bani

Ca decor, am creat un Colț Special – Detective Corner – dotat cu un pahar de whisky, o pălărie, o mașină de scris și niște dosare – un spațiu necesar pentru orice detectiv care rezolvă cazuri complicate. Acest colț, amplasat strategic aproape de intrarea în sală, a susținut din start, din punct de vedere vizual, conceptul nunții.

detective_table

La Candy Bar am știut exact că trebuie să mergem pe gogoși si red velvet cake.

În primul rând, pentru că detectivii/ polițiștii sunt cunoscuți ca fani ai gogoșilor și apoi pentru că prăjiturile în nuanța velvet se potriveau la marele fix. Cupcakes branduite cu “Top  Secret”, lupe sau amprente au completat și ele candy bar-ul.

Daca vă întrebați ce e cu bucata aceea de ziar, e  o foaie ruptă exact când amenajam candy bar-ul din ziarul de mică publicitate clujean “Piața de la A la Z”, pe care am încercuit zona “suspectă” în care ne aflam. Un mic detaliu care a adus zâmbete pe fețele invitaților atunci când îl descopereau. O idee care ne-a venit pe loc și am implementat-o tot atunci, pentru că, așa cum am mai spus, totul e în lucrurile mici. 🙂

candybar1

candybar2

Un alt colț special pe care l-am pregătit pentru “suspecți” a fost panoul la care s-au putut poza și rămâne cu o amintire inedită. În locul unui photoboot clasic, am ales un panou mai special, care s-a încadrat pe concept și a ieșit într-un buget mult mai mic. Pentru că ne place să dovedim că se pot face lucruri frumoase, care să facă oamenii să spună “WOW”, fără să cheltuim o avere.

În caz că vă imaginați că suntem mici, vă rugăm să rețineți că eram și pe tocuri, deci suntem chiar foarte mici. :))

photo_corner

Tortul mirilor a fost absolut sângeros de gustos!

marturii_tort

Noi nu cunoaștem un singur om care să se plângă că sunt prea multe gogoși. Tocmai de aceea, invitații au primit din partea mirilor, ca mărturie, câte o super gogoașă. Cadoul a fost completat de un DVD cu “Murder, she wrote” și niște curaj lichid – aka pălincă – în cazul în care serialul devine prea tensionat.

Mulțumim frumos de tot ajutorul colaboratorilor noștri dragi: Bonjour, Florissima, Cocktail Events și Savuer.

Ana si Cristi, lumea o fi plină de mistere. Însă, un lucru e cert: sunteți niște oameni faini și vă dorim să fiți la fel de fericiți ca atunci când ați spus amândoi “DA!” 🙂

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario wedding, board game wedding