Proiect HOHA Events: inaugurare magazin Petit Bebe

Pe 20 mai, am inaugurat cu multă bucurie și zâmbete noul magazin Petit Bebe, aflat pe strada Louis Pasteur, nr. 76, un loc specializat în produse pentru femei însărcinate și bebeluși din Cluj-Napoca.

colaj_petitbebeEvenimentul s-a numit Petit Bebe & Mommy Day, iar noi ne-am ocupat și de campania de promovare online care anunța inaugurarea.

Premiile oferite de cei de la Petit Bebe au fost super atractive, deci munca noastră nu a fost deloc dificilă.

AFIS

În locul clasicei arcade care semnalizează vizual deschiderea unui magazin, am mers pe niște baloane mai speciale, care au atras mai discret și elegant atenția.

1

2 În plus, am decorat din loc în loc și interiorul magazinului cu baloane.

3

4

5Ideea de bază a fost să nu decoram excesiv magazinul, care este oricum colorat, vesel și foarte bine aprovizionat, ci mai degrabă să găsim soluția ideală pentru a-l pune în valoare. Astfel, am ales să creăm niște ghirlande din body-uri, un artificiu simplu și de efect, apreciat de toată lumea.

6

7

8

O surpriză pe care am pregătit-o pentru mămici, tătici și pitici a fost photo cornerul creat special pentru ziua inaugurării. Vizitatorii și-au putut face poze și le-au primit printate pe loc, o amintire simpatică. 🙂

Bineînțeles, am decorat suplimentar zona, astfel încât să fie cât mai colorată și plăcută.

12

Am pregătit, de asemenea, un colț cu bunătăți și fructe.

13

14

Ne-am gândit la sănătatea viitoarelor mămici, așa că am pregătit un colț cu limonadă proaspătă, îndulcită după gustul fiecăruia cu miere.

15

16

Multumim Petit Bebe pentru încredere, a fost un eveniment mi-nu-nat! 🙂