Concept HOHA: Library Wedding

 Două lucruri sunt pentru totdeauna: dragostea pentru sufletul pereche și iubirea pentru cărți!

Pornind de la această idee, care îi descrie perfect pe Iuliana și Radu, s-a născut conceptul nunții lor: Library Wedding.

miri impreuna

A rose for love, a book for forever. Apropo, știați că barcelonezii au chiar o sărbătoare cu acest motto? 🙂 Se spune că îndrăgostiții care oferă o carte persoanei iubite, vor fi împreună toată viață, iar tematică nunții ne-a asigurat că exact așa va fi!

collageInvitația, lista de intrare și meniurile au respectat pe deplin conceptul nunții. Ca design și cromatică am mers pe o linie elegantă și simplă.

printuri

Nu știm când ați fost ultima dată într-o bibliotecă, dar e ceva ce sigur nici voi, nici invitații nu au uitat: cardurile și fișele de bibliotecă! Tocmai aceste elemente le-am folosit pentru decorul de la intrare, alături de șampanie, loc în care am pus place cardurile cu mesele și numele invitaților.

A fost o supriza plăcută pentru invitați și un prim “WOW” în momentul în care au ajuns în sală.

intrare

pahare

carduri_biblioteca

Meniurile de pe mese, create tot de noi, au avut și ele un mic touch în ton cu conceptul nunții.

Ziceți și voi dacă nu avem dreptate. 🙂

citat_meniu

 Centerpiece-urile sau decorurile de mese au avut că element central cărțile. Florile naturale, în culori pastelate, le-au contrastat de minune.

centerpiece1

Ca suport pentru aranjament am folosit tot cărți, care ne-au dat înălțimea dorită.

centerpice mia

 Pentru semnalizarea numerelor de pe masă am ales tot ceva pe concept, simplu și de efect, ușor de observat de invitați.

centerpiece

Prezidiul a arătat așa:

prezidiu 1

prezidiu 2

Dacă tot suntem la capitolul flori, trebuie neapărat să vedeți și buchetul de mireasă, care a fost mi-nu-nat!

buchet

Iuliana a avut o super idee, niste atenții dulci, pe care invitații le-au regăsit pe masă când au ajuns în sală.

CIOCOLATA

Literary candy bar-ul pe care l-am pregătit pentru invitați a fost exact ce avea nevoie acest concept. Atenția la detalii face diferența.

candy3

candy4

candy

Tortul mirilor a fost aprobat, în mod evident, de nași. 🙂

nasi si tort

Colțul special al acestei nunții a fost “Oglinda Magică”, loc în care invitații au putut să își facă poze cu mirii și să le primească printate, pe loc.

magicmirror

 Marea surpriză a mirilor pentru invitații lor a fost Cristian Gog, care… nu putem să vă spunem ce a făcut, pentru că ne-a șters mințile. :))

gog

Cert e că la final am ajuns aici, în aplauzele tuturor invitaților.

gog casa de piatra

Iuliana, Radu, vă mulțumim că ați ales să scrieți cea mai importantă filă din cartea voastră alături de noi! Vă dorim multă fericire și doar povești frumoase pe mai departe!

Iuliana si Radu-86

Vezi și: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrote, watercolor wedding, sarbatoarea simturilor