Ne căsătorim! Care sunt prioritățile?

Avem o nuntă. Cum procedăm?

Ai cerut-o, a spus “Da!” , sunteţi în culmea fericirii. Toţi cei din jur o să vă spună că primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să vă închiriaţi repede o sală, că alea bune se dau repede. Prinşi în vâltoarea emoţiilor, o să vă treziţi cu avansul dat într-un loc în care nu sunteţi 100 % siguri că vi se potriveşte sau că vă place. Chiar dacă sala a fost recomandată de părinţi, cei mai buni prieteni sau chiar naşi, nu înseamnă că e neapărat alegerea ideală şi pentru voi. Apoi, o să atacaţi Google-ul ca şi cum nu ar mai exista ziua de mâine, căutând furnizorii potriviţi, la un preţ rezonabil, care să fie în ton cu locaţia. Chiar, unde o să intre trupa live formată din 10 artişti în sala mică de recepţie? Şi candy barul? Şi decorul ăla fabulos???

Şampanie. Pentru că meritaţi.

Aşadar, pentru a evita frustrările, dezamăgirile sau compromisurile ulterioare, primul lucru pe care ar trebui să-l cumpăraţi e o sticlă de şampanie, pe care să o beţi împreună. Opţional, mai multe, dacă vreţi să sărbătoriţi şi cu prietenii 🙂 De cele mai multe ori, mirii care ajung la noi au deja sala stabilită. Asta pentru noi e ca o loterie, deoarece s-ar putea să fie una excepţională sau una care să ne dea bătăi mari de cap.

Mici sfaturi pentru mirese care vor să doarmă bine noaptea

Trebuie să recunoaştem, de obicei, doamnele sunt cele care se stresează mai mult cu nunta. Nu mustăciţi, domnilor, suntem femei, ştim cum merg lucrurile 🙂 El a vrut, tu ai vrut, următorul pas e să vă luaţi de pe cap grija nunţii. Recte, să apelaţi la nişte oameni specializaţi, care să vă ajute să nu vă pierdeți nopțile pe Pinterest și, la final, să iasă un ghiveci de stiluri care nu vă reprezintă. O nuntă presupune pregătiri cu 1 an înainte, minim şase luni. Orice mai puţin de atât creează haos, frustrări, oboseală inutilă şi stres. Şi, hei, nunta ar trebui să fie exact opusul.

Bun, bun, dar ce facem atunci?

Ne sunaţi, ne întâlnim live sau pe skype şi purtăm o discuţie. Ne cunoaştem şi vedem dacă avem chimie. Până la urmă, o să petrecem mult timp împreună şi ar fi bine să fim BFFs. Veniţi ca la preot, spuneţi TOT, noi mustăcim, glumim şi tragem concluzia: nu există, nu se poate! Apoi, vă dăm un brief, adică un chestionar cu întrebări astfel formulate încât să vă cunoaştem şi mai bine. Şi apoi intrăm în carantină creativă. Un PR, un copywriter şi un designer intră într-un bar… ştiţi bancurile de acest gen, nu? Aşa şi noi! Vă prezentăm două concepte creative special concepute pentru voi şi personalitatea voastră. Vouă vă plac, nouă ne place că vă plac și gata: iese o nuntă HOHA!

Ok… şi cu sala cum facem?

Exact aici nu vrem să ajungem. În scenariul acesta mai neplăcut. Locul unde va avea evenimentul este foarte important, pentru că poate ridica sau coborî o nuntă. Dacă locaţia aleasă de voi e una foarte elegantă, iar voi sunteţi mai hippie, o să fie cam greu să le îmbinăm. Nu spunem că nu se poate, dar o să fie mai greu şi pentru noi, şi pentru voi. Poate e necesar să facem compromisuri sau chiar să renunțăm la unele idei. Iar noi, creativii, suferim şi nici feţele voastre triste nu vrem să le vedem.

În loc de epilog.

Suntem în plin de sezon de nunţi şi ne pregătim deja de anul viitor. Dacă vă căsătoriţi şi voi, beţi o şampanie în fiecare moment în care vreţi să închiriaţi o sală de care nu sunteţi 100% siguri că e pentru voi!

Apoi, poate veniți la noi și alegem împreună sala 🙂

PS: Abia așteptăm să vă arătăm nunta cu tema “papion”, pe care am organizat-o recent și urmează o nuntă cu temă “travel”, invitația arătând așa.