Concept HOHA: Sărbătoarea simţurilor

Alina și Sergiu au fost primii noștri miri din acest sezon, iar chimia dintre noi s-a simțit încă de la prima întâlnire. Nimic nu e mai ușor și mai frumos decât atunci când simți că ești exact pe aceeași lungime de undă cu mirii. 🙂

După completarea briefului, le-am propus două concepte creative diferite. Ne-am bucurat și noi când ne-au spus că cel câștigător este Sărbătoarea Simțurilor, o nuntă care a stimulat invitații din toate punctele de vedere. 🙂

COVER

Totul a fost gândit până în cel mai mic detaliu, pentru o experiență senzorială plăcută, ca o zi frumoasă de primăvară.

colaj-1 Invitația de nuntă a fost cu totul și cu totul specială, pentru că a fost creată chiar de mama miresei. Pe lângă talent, invitația a avut în ea și multă iubire, ceea ce s-a simțit din plin. 🙂

Noi ne-am ocupat mai departe de celelalte materiale necesare, cum ar fi lista de invitați, meniuri și cartonașele de la candy bar, create pe conceptul și cromatica nunții.

INVITATII_MATERIALE

meniu

Pentru că Aroma are o priveliște superbă asupra Clujului, am profitat de ea și ceremonia religioasă a avut loc chiar acolo. În săptămâna nunții vremea a fost îngrijorătoare, dar când oamenii sunt faini se conformează și vremea, așa că au ieșit niște poze bestiale.

ceremonie

Buchetul de mireasă a arătat așa:

buchet mireasa

Iar cocardele pentru familie au conținut și rozmarin, ca să fie pe concept.

COCARDE

Cromatica centerpice-urilor de pe mese a fost gândită să celebreze primăvara: flori de sezon în culori pastel. Pentru o notă inedită, dar și pentru a ne juca cu simțul mirosului,  am pus pe mese și niște borcănașe cu nisip parfumat, care seara s-au aprins și au împrăștiat un miros divin de lavandă!

centerpiece1

centerpiece2

centerpiece

lumanare_parfumata_prezidiu

Prezidiul a fost decorat discret:

prezidiu2

prezidiu1

prezidiu

Cum ar fi să te poți juca cu gusturile de la candy bar? Exact așa ne-am gândit și noi, ca invitații să-și poată personaliza dulciurile după poftele lor, cu ciocolată specială, aromată cu rozmarin, salvie și chilli. Bineînțeles, am creat niște cartonașe speciale în care le-am explicat conceptul și provocarea.

Candy barul – pimp your cupcake –  a făcut senzație și ne bucurăm mult că oaspeții au intrat în jocul nostru și l-au savurat!

candy_bar1

candy_bar2

candy_bar

Tortul a fost nu doar delicios, ci extrem de arătos. VEZI dovada foto!

imagia_TORT

imagiaTORT1

Pentru colțul special al nunții am avut un fingerprint tree, un colț vesel în care invitații și-au putut lăsa amprenta colorată, formând un copac-amintire pentru miri.

fingerprint_tree

Alina și Sergiu, vă dorim tot binele din lume și a fost o plăcere să fim alături de voi în ziua cea mare!