NUNȚI &BOTEZURI

Dacă îți dorești un eveniment de la care invitații să plece spunând „Acesta a fost cel mai tare party la care am fost vreodată!”, ai ajuns unde trebuie! Fie că vorbim de nuntă sau botez, ideile noastre creative impresionează întotdeauna. Sau, ca să cităm un fost mire, avem acel „acel je ne sais quoi” al industriei de organizare de evenimente, lucru demonstrat prin toate evenimentele frumoase organizate deja. Curios ce am putea pregăti pentru tine? Dă-ne un semn!

CERERI ÎN CĂSĂTORIE

Dacă crezi că o cerere în căsătorie poate fi romantică nu doar la Paris, pune-ne la treabă, abia așteptăm să te surprindem!

PETRECERI DE BURLACI/ BURLĂCIȚEServiciu FAST DELIVERY!

Iar la spa și apoi în club cu fetele/ băieții? Hai să îți facem noi o propunere HOHA pentru petrecerea burlacilor/ burlăcițelor! 

În maxim 24 de ore de la primirea tuturor detaliilor, îți oferim 2 propuneri creative pentru ziua specială! Dă-ne un semn și îți explicăm cât costă, cum funcționează și la ce să te aștepți.

CORPORATE EVENTS

Cu o experiență de peste 15 ani în zona corporate, echipa HOHA te poate ajuta cu orice nevoie ai avea: store opening, conferință de presă, lansare de produs/ serviciu, petrecere de Crăciun, Picnic Day, Ziua Companiei, deschideri de magazine etc.

Orice alt eveniment

Nu ne-am putea numi HOHA dacă nu am accepta și alte tipuri de evenimente. Suntem gata să acceptăm provocarea ta!

Contact

0726 187 400

Scrie-ne

contact@hoha.ro

Adresa

Cluj Napoca
Romania