Și… cât zici că te-a costat nunta?

Majoritatea prietenelor sau cunoștințelor mele nu știu exact cât le-a costat nunta. Prinse în organizare, nu au nici timpul, nici energia necesară să compare prețuri, nici răbdare să caute cel mai bun raport preț – calitate.

În plus, socoteala de pe facebook nu se compară cu realitatea din restaurant. Iar prăjiturile de la shooting-ul foto sunt departe de cum arată în realitate. Mirii plătesc MULT prea mult pentru toate serviciile organizării unei nunți.

Îmi aduc aminte că, odată, la un eveniment pe care îl organizam, fotograful mi-a spus că trebuie să plătim încă 200 de euro pentru pozele de final, deși erau prevăzute în contract. Pozele de final se fac, de obicei, când invitații pleacă, la un panou special creat. Nu poți să nu le faci. Poți, însă, să scoți contractul din poșetă și să îl pui în fața fotografului. Asta face un om care ține evenimentul sub control.

Ai vrea ca la nunta ta să nu ai control deplin asupra a tot ce se poate întâmpla? Sau să plătesti bani în plus? Fă un test și întrebă-ți prietenele căsătorite cât au costat aranjamentele florale. Nu știu exact, nu? 🙂 Perfect, te aștept să facem un Excel cu toate cheltuielile. Îmi plac Excel-urile, am luat chiar 10 la ultimul curs 😉

Cu drag,

Alina