Concept HOHA: Super Mario Wedding

Probabil v-ați prins din titlu că urmează poate cea mai HOHA nuntă a anului 2016, inspirată din celebrul joc: Super Mario Wedding! Începem din start prin a le multumi mirilor noștri, Roxana și Mihai, că au avut încredere totală în noi și sperăm să fie o inspirație pentru alte cupluri, care să “îndrăznească” să aibă o nuntă HOHA care îi reprezintă, nu una care e “cum trebuie” și arată că oricare alta.

colaj

Și pentru că orice poveste începe cu “A fost odată…”, nunțile noastre te transpun în altă lume începând chiar cu invitația.

invitatie_nunta

Lista de invitați a păstrat același ton ludic. Fiecare masă a corespuns unei echipe, iar simbolurile fiecărei echipe au fost, bineînțeles, elemente din jocul Super Mario. Meniurile au fost simple, tocmai pentru că am avut parte de un centerpiece special.

lista_invitatimeniu

Ce nuntă inspirată dintr-un joc ar fi fost, dacă nu am fi pus invitații la treabă? 🙂

Pe fiecare masă am pregătit niște cartonașe cu challenge-uri. Fie că au trebuit să facă o poză cu mireasa sau să strângă bănuți de la Candy Bar, challenge-urile au fost gândite special pentru ca toți invitații să interacționeze cu toate surprizele pe care le-am pregătit.

challange_cards

meniuricartonasechallange_cards

Dacă ați jucat măcar o data Super Mario, cu siguranță va amintiți de plantele carnivore. Ei bine, acesta a fost și centerpiece-ul nostru!

centerpiece

Și așa a arătat conceptul implementat la prezidiu:

detaliu_prezidiu

Toată lumea ne spune că avem o atenție deosebită la detalii. Ne mândrim foarte mult cu acest feedback, pentru că ne ghidăm după principiul “să fii diferit face diferența”. Tocmai de aceea, am personalizat pe concept și paharele mirilor, o super amintire pe viață!

pahare

Și o vedere de ansamblu asupra prezidiului:

prezidiu

Candy barul a fost și el decupat din Super Mario. Am avut fructe sculptate în formă de Mario, prăjituri personalizate, ciupercuțe și elemente de butaforie care au făcut deliciul invitaților.

candy_bar

candy_bar_detaliu

fruit_carving_candy_bar fruit_carving_candy_bar1

Un alt detaliu care a făcut candy barul cu totul special au fost bănuții aurii, care, odată găsiți de invitați, aduceau puncte în plus la challenge-uri.

gold_coins_candy_bar

gold_coins_candy_bar1

V-am spus că suntem atente la detalii, nu? 🙂

mario_cookie

marioprintesa_candy

marioprintesa_cookie

În plus, am mai pus prin sală câteva cutii speciale, pentru unitate vizuală și un concept unitar.

cutie_decor

Photo corner-ul a fost făcut de la zero, pentru că am știut exact ce ne dorim a arătat așa:

photocorner

Dacă ați mai citit despre modul în care ne place să organizăm nunți, știți că suntem împotriva cutiilor de bani tip căsuță sau coșuleț și ne plac cutiile care se integrează perfect în concept și decor. Cutia de bani făcută special pentru această nuntă a arătat așa:

cutie_bani

Game on și o viață plină de challenge-uri frumoase, Roxi și Mihai! 🙂

timeline_super_mario

Vezi si: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneasca, american garden party