Concept HOHA: Suprarealist Wedding

Anca și Alex primesc cu siguranță premiul de cei mai organizați miri ai acestui sezon, deoarece ne-au contactat cu un an înainte de marele moment! Astfel am avut timp suficient să ne pregătim și să facem research-ul ca la carte. Also, a fost o adevărată plăcere să lucrăm cu ei și să îi cunoaștem. <3

Nu toate poveștile de dragoste trebuie să fie la fel, ca în filmele de la Hollywood, cu dantelă și trandafiri. Cu siguranță asta e foarte ok, pentru că fiecare cuplu își scrie povestea unică. În plus, a fost cu adevărat o provocare creativă și foarte mișto pentru noi. În urma briefului completat de miri și a întâlnirilor cu ei + brainstorming + research, s-a născut… tobe… Suprarealist Wedding!

colaj

Suprarealismul este curentul artistic și literar de avangardă care proclamă o libertate totală de expresie, întemeiat de André Breton și dezvoltat mai ales în deceniile 3 și 4 ale secolului trecut, spune wikipedia. Dar, ca să va fie mai ușor să va imaginați, gândiți-vă la tabloul cu ceasurile curgătoare al lui Dali. Bineînțeles, am rafinat acest stil si l-am introdus discret în nuntă. 🙂

Ca loc pentru eveniment, am ales împreună cu mirii Vila Tușa. Datorită spațiului generos și cromaticii care ne-a ajutat să punem în practică tot ce ne-am dorit pe partea de decor, pentru a introduce invitații în concept.
sala

Orice poveste HOHA începe cu invitația de nuntă de care se ocupă Oana (fiind designer cu peste 15 ani de experiență în domeniu). Mai apoi trecem la restul materialelor: meniuri de food & drinks, lista de invitați, cartonașe candy bar etc., pe care le facem tot de la zero. Am integrat suprarealismul într-o manieră plăcută, astfel încât materialele au fost apreciate de invitați. O gură de aer proaspăt într-o lume în care (din păcate) unele miresele își aleg în continuare invitațiile de de nuntă și celelalte materiale dintr-un album de la un printshop, fără să le personalizeze pe stilul lor. De fiecare dată când mirii fac asta, cel puțin un unicorn suferă. :))

materiale

Și dacă vorbim de un concept artistic special care trebuia integrat în sală, am optat pentru niște aranjamente florare rotunde, Elementul central al acestora fiind mărul din celebrul tablou al lui René Magritte, măr pe care l-am integrat și în elementele de design de mai sus.

centerpiece3 centerpiece2 centerpiece1

La numerele de masă am optat pentru ceva simplu și ușor de reperat (ca toată lumea să își găsească dintr-o privire masa), însă am ales un font care duce tot în zona conceptului, pentru unitate vizuală. Sau cum spunea un colaborator drag nouă: nimeni nu vede detaliile voastre frumoase, dar le-ar vedea dacă nu s-ar integra perfect. So true! 🙂

centerpiece

Spațiul avea nevoie și de un decor suprarealist mai impunător, cum sunt florile gigant pe care le-am pus în colțul special creat pentru poze.

decor_colt_foto

Tot în zona respectivă invitații au putut lăsa un mesaj special pentru miri, pe un canvas realizat pe concept, care le-a rămas amintire de la o zi awesome, la fel ca ei. 🙂

canvas_mesaje

Ia ghiciți cum a arătat tortul mirilor? Este printre cele mai frumoase pe care le-am propus, comandat și privit, leșinate de entuziasm. :))

tortul

Candy bar-ul l-am luat de la Vila Tușa, însă din punct de vedere al cromaticii a respectat conceptul și a fost și delicios!

candybar4 candybar3 candybar2 candybar1

Mireasa a fost departe de una clasică (și o iubim maxim pentru că fost EA în ziua nunții!), iar rochia ei absolut minunată: simplu, ușoară, fluidă, de poveste.

rochie_mireasqa

Și ca să răspundem și la întrebarea: voi chiar va implicați și emoțional? EVIDENT! We <3 our brides și nimic nu stă în calea fericirii lor, mai ales când Alina (după cei peste 10 ani de experiență în marketing și PR) are agendă, desfășurător, ac, ață, fond de ten, patent și orice altceva ar putea să fie nevoie! :))

mireasa

Câți pași aveam la final de nuntă? Suprarealist de mulți: 45.000 de pași! :)) ( împreună, duh! :P) Daaar nu are nimic, pentru că bucuria mirilor că a fost totul cum și-au dorit bate orice. 🙂

Vezi și:  nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrotewatercolor weddingsarbatoarea simturilorlibrary weddingwild escape weddingrockabily wedding, wedfest, boot camp wedding, asian fusion wedding