Trenduri pentru nunțile din 2021

Dacă anul aceasta nu ne-am putut bucura de petreceri așa cum eram obișnuiți, 2021 se arată un an plin atât pentru noi ca wedding planneri, dar și pentru furnizorii de servicii din domeniu. Un lucru e cert: nunțile amânate pentru anul viitor sunt cu atât mai mult așteptate.

Dacă v-ați amânat nunta pentru 2021 și ați decis că o organizați voi doi, am pregătit câteva informații despre trendurile care vor guverna petrecerile. Acestea sunt menite să vă inspire, sfatul nostru este în continuare să rămâneți autentici și să faceți exact cum simțiți voi că este mai ok. 🙂 Mai bine o nuntă cu 30 de persoane apropiate, cu o tematică aparte, un decor deosebit și 1-2 momente speciale pentru invitați, decât o defilare de 300 de persoane la un local unde sunt nunți pe bandă rulantă și evenimentul concurează cu “Românii au talent” la capitolul surprize pentru invitați. 🙂

  1. Accent pe invitați

Dacă anul acesta nu am putut să ne bucurăm alături de cei dragi de nuntă, în 2021 se va pune accent pe confortul și modul în care se simt oaspeții. Invitațiile de nuntă vor fi personalizate cu mici mesaje de mulțumire. Mesele vor fi decorate, de asemenea, cu place card-uri în care mirii vor mulțumi celor prezenți pentru participare. Așezarea la mese va fi foarte importantă și numărul maxim de persoane nu va trece de 8 la o masă. Mărturiile vor juca și ele un rol important, mirii lui 2021 vor alege ceva personalizat, unic, handmade și cel mai probabil de apartenență locală.

2. Divertismentul invitaților

Tot pentru a-i face să se simtă bineveniți și apreciați, mirii lui 2021 vor alege 1-2 momente speciale pentru aceștia. Fie un saxofon la intrare sau un mini concert de harpă, o ghicitoare de tarot (pentru cei mai curajoși!) sau dansatori cu flăcări.

3. Decorul nunților

Trendurile inclină în două direcții total opuse: fie vom avea miri care vor merge pe minimal – less is more – tocmai din dorința de a pune accent pe conexiune socială în detrimentul florilor și a decorurilor extravagante; fie miri care își doresc foarte mult să celebreze momentul și vor alege ideea “Go big or go home!”