Concept HOHA: Rockabilly Wedding

Pe Andreea, Adrian și micuțul Tudor i-am cunoscut într-o seară friguroasă de iarnă. Eu (Alina) am picat la finalul întâlnirii cu scaunul și toată lumea a râs. Like, pe bune, m-am rostologit ca un dovleac pe scări. :)) Ne-am dat seama pe loc că o să fie foarte bine și că vom face o super nuntă împreună. În plus, și noi, la fel ca mireasa, iubim rujul roșu și bulinele. Ce putea să nu meargă bine? 🙂

17833959_1706127566069268_5939889599464885221_o(foto credit: Laura Balc Photographer)

În brief, cei doi ne-au spus că își doresc o nuntă “RETRO, glam și haioasă” și așa s-a născut Rockabilly Wedding.

Implementarea conceptului a început încă de la Save the Date, care s-a desfășurat într-un loc super potrivit, în care mirii s-au simțit în largul lor.

Locația aleasă de miri, Restaurant Davinci, s-a potrivit perfect cu tematica inspirată din anii ‘50, un concept fun, colorat și ieșit din tipare. Cromatica roșu cu negru este una dintre cele mai puternice combinații de culori, care a dat un suflu puternic și un aer dinamic nunții, ducând invitații într-o călătorie în timp. În plus, ne-am dorit să ducem atmosfera din sală și în grădină, astfel încât cei prezenți să nu simtă o “ruptură” de concept nici în pauzele de aer sau țigară.

147637875_3_644x461_cedez-sala-de-nunta-2-iulie-2017-davinci-cluj-nunti-botezuri-evenimente

Ceremonia religioasă a avut loc, evident, afară, în superba grădină a localului. Pentru că erau 50/50 șanse să plouă în acea zi, am optat pentru umbreluțe colorate și foarte bine am făcut, pentru că a fost un soare dogoritor și umbrelele și-au făcut cu brio datoria.

ceremonie

Invitația de nuntă, lista de intrare, meniurile și cartonașele care au semnalizat zonele speciale au urmat, din punct de vedere al design-ului, stilul alb-negru cu accente de culoare. Am creat special pentru miri o monogramă cu numele lor, un simbol special pe care îl vor putea folosi și la alte ocazii speciale ( wink-wink, poate o surioară pentru Tudor 🙂 ).

tiparituri Apropo, conceptul s-a implementat până în cele mai mici detalii, iar ajutorul nostru de nădejde creștea parcă de la o întâlnire la alta. 🙂 Mai jos, Andreea și absolut cel mai fermecător băiețel din lume care sortau șervețele de masă pentru invitați. Xoxo! Și da, mireasa are un tatuaj absolut bestial. 🙂

tatauje si servetele

În plus, am comandat pentru mărturii și unul din colțurile speciale niște materiale speciale pentru a face invitaților eșarfe și batiște.

colajmic

Apropo de colțurile speciale, Andreea a ales mai multe tipuri de tatuaje temporare pe concept, pe care invitații le-au folosit în nici cinci minute de la începerea nunții. Mai are rost să spunem că au fost un succes total? 🙂

special_corner

În plus, am comandat niște teniși roșii, care să poată fi schimbați de invitatele sătule de tocuri, dar dornice de dans.

papuci

Candy barul a fost și el o zonă de maxim interes, decorat cu viniluri și cu baloane cu buline, piesă centrală.

candybar1

candybar

Și acesta a fost tortul mirilor, totally Rockabilly!

tort

Și în cazul în care nu erau suficiențe dulcegării, am plusat și cu niște vată pe băț. Am înțeles că cică e nevoie de energie pentru dans, nu?

vata pe bat

Pentru că ne-am dorit să vedem TOȚI invitații încântați, le-am pregătit mai multe surprize pe parcursul serii.

martisorul2

martisorul3

giphy (2)

rlauca

3ococlk

În timp ce pe hol am creat o zonă de fun pentru copilașii prezenți la nuntă, mireasă poza de la balcon like a diva! Cu așa rochie superbă, o susținem și noi! 🙂

mireasa

Afară, seara, arăta cam așa:

love