Concept HOHA: WEDFEST

Pe Miro si Vlad îi cunoaștem de mult și suntem prieteni. Nu au fost, așadar, clienții obisnuiți, pe care îi descoperim odată cu organizarea nunții. Astfel, provocarea a fost si mai mare, pentru că a trebuit să ne ocupam de nunta unor prieteni. A fost (și mai multă) implicare emoțională, pentru că csf, ncsf, suntem oameni și noi. 🙂

timeline_facebook_miro_folip

Cu toate astea, au avut parte de același tratament ca toți mirii noștri: au completat un brief. L-am citit o singură dată și am știut exact ce trebuie să facem împreună: cea mai tare nuntă-festival, adica WEDFEST, pentru că nu știm alți doi oameni mai pasionati de vibe-ul unui festival de muzică.

collage

Și odată stabilit conceptul, am știut exact care este locul de care avem nevoie să implementăm o asemenea nebunie faină: Motel Gilau.

locatie

Invitația, lista de intrare, meniurile și toate materialele necesare pentru WEDFEST au urmat o linie creativă jucăușă, colorată, care să îți dea o stare de bine și să te introducă în atmosfera de festival.

lista_intrare

meniu

meniu1

lista_intrare1

La intrare, fiecare invitat a primit o brățară de festival, care, așa cum bine ne-a spus un nuntaș, era brățară de all inclusive la cocktail bar. :))

bratari

bratari1

Ceremonia pe care am avut-o în fața lacului a fost emoționantă, cu atât mai mult cu cât Roua, cățelușa familiei, a fost cea care a dus inelele la altar. La final, ca simbol al dragostei și ca să dăm drumul la festival, am garnisit cu niște baloane colorate.

arcada3

arcada2

baloane

doggo

baloane1

Și o poza cu Alina, în cel mai fericit moment al ei: cea de asistenta a Rouei. :))

1

Ca la orice festival care se respectă, am avut un colț cu tatuaje temporare, spray-uri de păr colorate și alte accesorii.

cartonas1

tattoo_corner

Zona de chill a festivalului am decorat-o cu hamace, luminițe colorate, care au arătat superb noaptea, iar invitații au putut să se delecteze cu popcorn și suc.

inimoare_copac

popcorn

Decorul meselor a fost și el integrat în atmosfera de festival, folosind lampioane ca suport pentru florile colorate.

centerpiece

meniu2

Ca numere de masă am ales o variantă simplă, care să nu “fure” din frumusețea decorului special creat.

numar_masa

Candy barul a arătat așa:

candybar3

candybar1

candybar2

candybar

Și dacă tot suntem la capitolul bunătăți, trebuie să vedeți si tortul. 🙂

tort1

tort2

Buchetul miresei a fost discret de frumos:

buchet_mireasa

Dar și cocarda mirelui:

cocarda_mire

cocarda_mire1

Și a invitaților:

cocarda

Mărturiile alese de Miro le-am plasat strategic ca parte din decor, invitații putându-se servi oricând au dorit.

marturii2

marturii1

marturii

Nu puteam să încheiem WEDFEST fără un foc de tabără.

foc_tabara

Restul, știți cum se spune: ce se întamplă la WEDFEST, rămâne la WEDFEST. 😉

miro

Vezi și: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrotewatercolor weddingsarbatoarea simturilorlibrary weddingwild escape wedding si rockabily wedding.