Concept HOHA: Wild Escape Wedding

Iulia si Cosmin sunt doi muntomani îndrăgostiți de natură. Tocmai de aceea, locul trebuia să se asorteze cu spiritul lor, iar Motel Gilău s-a potrivit de minune.

cover_facebook_iulia_cosmin

Brieful pe care l-au completat spunea clar si răspicat: “o nuntă în natură, cu formație, fără tocuri, unde lumea să se simtă relaxată și să ne super distrăm”.

IMG_7007

Ca niște wedding planneri cuminți ce suntem, ne-am băgat creierele în ședință și așa s-a născut Wild Escape Wedding!

colaj_iulia_cosminNe place întotdeauna să surprindem invitații cu nunțile noastre. Câteodată, însă, suntem și noi plăcut surprinse și e musai să împărtășim cu voi: părinții miresei au venit la nuntă în port popular, like OMG cât de tare!

tata

Astfel, pentru un asemenea concept fresh, am creat pentru Iulia și Cosmin niște invitații simple și elegante, tipărite pe un carton special natur, cu puține accente de culoare, care să ducă invitații cu gândul la frumusețea naturii încă din prima clipă. Lista de intrare și meniurile au păstrat aceeași idee, pentru unitate cromatică.

tiparituri

În plus, tot la intrare, am ales să folosim un decor cât mai apropiat de natură, cu elemente simple din lemn, combinate cu niște aranjamente verzi cu puțin alb. Cromatica se integrează perfect în conceptul nostru, mai ales că pentru invitați a fost primul contact cu tot ce am pregătit.

intrare1

FullSizeRender

Centerpiece-ul de pe mesele invitaților a combinat buturugi și bucăți de lemn cu flori proaspete.

centerpiece1

centerpiece

Prezidiul a păstrat același concept și s-a integrat perfect cu locația. În plus, cât de frumos se vede lacul în spate, cât? 🙂 Ce vedeți în partea stânga jos e cutia de bani. Am ascuns-o foarte bine în decor, fiind tapetată cu mușchi, tocmai pentru că nu ne plac cutiile de bani clasice.

prezidiu

IMG_5565

Scaunele mirilor au avut ceva HOHA, pentru că nu se putea altfel 🙂

i_do

Cosmin și Iulia ne-au spus că le plac lucrurile făcute de mână și că, în general, le place să construiască lucruri împreună. Tocmai de aceea, zona de poze a fost, în cazul lor, una DIY. Concret, am făcut niște cutii cu litere, pe care invitații le-au putut folosi să creeze ce cuvinte și-au dorit ei: love, family, fun etc.

colt_special1

colt_special

Pentru cei care au avut nevoie de puțină energie, candy barul a fost un prieten de nădejde.

candy_bar1

candy_bar

Iar pentru cei care au avut nevoie de puțină liniște și relaxare, am avut un super Chill Zone lângă lac, dotat cu hamace și luminițe, care au creat o atmosferă superbă seară.

chill_zone2

chill_zone1chill_zone

chill_zone_noaptea

Nu puteam avea o nuntă Wild Escape fără un naked cake!

tortul

Că să înțelegeți atenția la detalii ( și a noastră, și a mirilor 🙂 ) mireasa a fost parcă decupata dintr-un basm Wild Escape.

IMG_7006

Invitații au primit din partea mirilor “țuica în a jar” (super copy, Cosmin! :*) și flori naturale. Că să fim sigure că invitații își vor lua mărturiile oricând doresc în timpul nunții (știți doar că nu ne plac lucrurile clasice), am folosit că element de decor o scară pe care le-am poziționat, alături de un cartonaș care explică povestea.marturii1

marturii Iulia și Cosmin, vă dorim tot binele din lume și ne bucurăm mult că am fost alături de voi. It was an Epic Wild Escape Wedding! :*

mirii

Vezi și: nunta papiontravel weddingnature weddingarabian weddingrustic wine weddingflower weddingrock’n’roll weddingcamping weddingnunta victorianalive, love, beliverock glam weddingnunta romaneascaamerican garden partysuper mario weddingboard game weddingwedding, she wrote, watercolor wedding, sarbatoarea simturilor, library wedding